Κυριακή, 28/04/2024 | 06:00

Άρτα: Θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου

892 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/09/2023, 9:44 μμ | 0 σχόλια

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του πατέρα και του γιου που ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη με το αυτοκίνητο τους από τη Λαμία για την Άρτα και έκτοτε αγνοούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μια μαρτυρία ενός βοσκού που έφθασε στην Αστυνομία πνίγει την υπόθεση στο μυστήριο και δίνει περίεργες διαστάσεις ενεργοποιώντας τον μηχανισμό της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, είδε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο όμως επέβαινε μόνο ένα άτομο το οποίο ήταν πλημμυρισμένο στο αίμα. Αυτό, έγινε σε συγκεκριμένο σημείο στα βουνά της Φωκίδας.

Όμως παρά το γεγονός ότι έχουν σαρώσει τη συγκεκριμένη περιοχή, μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό. Αν πρόκειται για την υπόθεση του 65χρονου από την Άρτα, που πήγε στην Λαμία, να παραλάβει τον 38χρονο γιο του, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο και νοσηλευόταν, τότε κάτι περίεργο έχει συμβεί που ανατρέπει όλη την υπόθεση.

Οι επόμενες ώρες, θεωρούνται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας ως ιδιαίτερα κρίσιμες προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα