Δευτέρα, 29/04/2024 | 02:58

Άνθισε ο «Δήμος της καρδιάς μας!» με τις δυναμικές και όμορφες παρουσίες των υποψήφιων γυναικών

1066 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/09/2023, 4:45 μμ | 0 σχόλια

Εχθές ο «κήπος» στο γνωστό «Jardin» στην Πρέβεζα άνθισε με άρωμα νίκης, από τις δυναμικές αλλά και τις φινετσάτες παρουσίες των γυναικών που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου.
Σε μία συνάντηση γένους θηλυκού, γεμάτη από αισιοδοξία αλλά και με τον αέρα της ομάδας ποιότητας, ήθους, γνώσης και ικανοτήτων, οι υποψήφιες γυναίκες του Συνδυασμού «Δήμος της καρδιάς μας!», υποδέχτηκαν τον επικεφαλής Δήμαρχο Πρέβεζας με το χαμόγελο της παράστασης νίκης αλλά και με τη δυναμική του πληρέστερου και πιο άρτιου ψηφοδελτίου της Νίκης όλων των Δημοτών.


Η συνάντηση έδωσε την ευκαιρία στις υποψήφιες να ανταλλάξουν απόψεις και θέσεις για όλα τα θέματα της προγραμματικής πρότασης του Συνδυασμού, καθώς προέρχονται και εκπροσωπούν εκτός από κάθε γωνιά του Δήμου Πρέβεζας και όλες τις ηλικιακές, επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες.
Ο επικεφαλής και ιδρυτής του Συνδυασμού «Δήμος της καρδιάς μας!» Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με όλες τις υποψήφιες Δημοτικές και Τοπικές Συμβούλους και τις ευχαρίστησε αλλά και τις συνεχάρη για την εξαιρετική πρωτοβουλία. Τέλος, ευχήθηκε ότι οι δημότες θα εκλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες εκπροσώπους τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στα Τοπικά συμβούλια.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα