Κυριακή, 24/09/2023 | 23:11

“Δήμος της καρδιάς μας”-Γιώργος Σαργιάνογλου: Δίπλα στον Δημότη σε κάθε στιγμή!

334 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/09/2023, 5:55 μμ | 0 σχόλια

Ο Γιώργος Σαργιάνογλου έχει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση γι’ αυτό και οι προσπάθειές του καταγράφουν αποτελέσματα.

Η πρώτη του φορά που θήτευσε ως αντιδήμαρχος ήταν το… 1998 (στον τότε Δήμο Ζαλόγγου) άρχισε να θέτει τον εαυτό του μπροστάρη στις προσπάθειες για την επίλυση μιάς σειράς ζητημάτων που απασχολούσαν τον Δήμο Ζαλόγγου.

Η τοπική αυτοδιοίκηση τον έκανε να αγαπήσει ακόμα περισσότερο τον Δήμο και τους Δημότες. Τέσσερα χρόνια Αντιδήμαρχος Πρέβεζας στη Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου πέρασαν για τον Γιώργο Σαργιάνογλου, τέσσερα χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Ο Γιώργος έκανε αυτό που κάνει πάντα, δεν κρύφτηκε ακόμα και στα πιο δύσκολα, βγήκε μπροστά και δικαιώθηκε.

Ο Γιωρίκας (λόγω Ποντιακής Καταγωγής) όπως αποκαλούν χαϊδευτικά οι άνθρωποι που τον εκτιμούν στον Δήμο Ζαλόγγου τον Γιώργο Σαργιάνογλου, είναι ένας γνήσιος εκπρόσωπος των δημοτών. Είναι ένας από τους δημότες Πρέβεζας για τους δημότες Πρέβεζας, που βέβαια έχει γνώσεις, ικανότητες και εμπειρία και η θητεία του ως αντιδήμαρχος Πρέβεζας έχει βεβαίως θετικό πρόσημο.

Πέρα από το έργο που έχει επιτελέσει στη Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου  και Δεδομένα τον συνοδεύει, ο Γιώργος Σαργιάνογλου, έχει ένα αξιοπρόσεκτο προσόν!

Βρίσκεται στο Δημότη και τα ζητήματα που τον απασχολούν, κάθε στιγμή. Εκεί ήταν και στα ακραία καιρικά φαινόμενα και στις φωτιές, εκεί ήταν και στα έργα και στις παρεμβάσεις, εκεί ήταν και στις πιο ευχάριστες καταστάσεις.

Εξυπακούεται λοιπόν ότι ο Γιώργος Σαργιάνογλου που είναι ξανά υποψήφιος με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, είναι δίπλα στον Δημότη, κάθε στιγμή!

Καλή επιτυχία Γιώργο!

Σπύρος Πλέουρας

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα