Δευτέρα, 29/04/2024 | 22:04

“Δήμος της Καρδιάς μας”-Νίκος Γεωργάκος: Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της νίκης όλων των Δημοτών!

1333 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/09/2023, 1:25 πμ | 0 σχόλια

 

 

Σε μια γιορτή της Δημοκρατίας, της ενότητας  και της πολιτικής συνεννόησης εξελίχθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της παράταξης “Δήμος της καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα.

Ο Νίκος Γεωργάκος παρουσίασε ένα ισχυρό και μαζικό ψηφοδέλτιο που ανταποκρίνεται με επάρκεια στις προσδοκίες  και τα όνειρα των Δημοτών Πρέβεζας για μια ακόμα καλύτερη πενταετία.

Πρόσωπα καταξιωμένα, μαζί τους και άφθαρτα πρόσωπα, αλλά κυρίως πρόσωπα με μεγάλη διάθεση κοινωνικής προσφοράς στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Δήμος της Καρδιάς μας”.

Συν τοις άλλοις η παρουσίαση ενός πλήρους και ισχυρού ψηφοδελτίου 186 ατόμων φανερώνει αφενός τη μεγάλη δυναμική της παράταξης “Δήμος της καρδιάς μας” αφετέρου την ετοιμότητα που υπάρχει στην κοινωνία του Δήμου Πρέβεζας για τη νικηφόρα πορεία προς τις εκλογές για την νίκη όλων των Δημοτών Πρέβεζας.

Πριν ξεκινήσει την ομιλία του με αυτοπεποίθηση χαμόγελο και σιγουριά ο Νίκος Γεωργάκος χαιρέτισε και αγκάλιασε, έναν -έναν και μία-μία τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο τόσο υποψήφιους και υποψήφιες στο Δημοτικό συμβούλιο όσο και στα τοπικά συμβούλια.

“Για μια φορά μέσα στην τετραετία έχω το δικαίωμα και την υποχρέωση να πω ότι όσοι μηχανεύονται ψέματα και συκοφαντικούς ισχυρισμούς θα λάβουν την απάντηση” είπε μεταξύ άλλων κατά την ομιλία του ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος εννοώντας προφανώς την απάντηση που θα δώσουν οι δημότες στις κάλπες την 8η του Οκτώβρη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις τάξεις των υποψηφίων τα χαμόγελα ήταν πλατιά και υπάρχει η πεποίθηση  ότι η νίκη από τον πρώτο γύρο των Δημοτικών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου θα είναι και με πολύ μεγάλο ποσοστό για τον “Δήμο της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο.
Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι του Prevezabest

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα