Δευτέρα, 02/10/2023 | 23:21

Δήμος Πρέβεζας: Ο Επιτυχημένος επιχειρηματίας Θωμάς Παππάς από τα “Δυνατά ονόματα” του “Δήμου της Καρδιάς μας”

856 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/09/2023, 5:03 μμ | 0 σχόλια

Δραστήριος, γεμάτος εμπειρίες, αποτελεσματικός και επιτυχημένος . Ο Θωμάς Παππάς δεν επλά υποψήφιος, αλλά  είναι από τα πιο δυνατά ονόματα της παράταξης “Δήμος της Καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Ο Θωμάς Παππάς χαίρει εκτίμησης στην τοπική μας κοινωνία και είναι από τα πρόσωπα που θα ήθελαν να έχουν όλοι οι συνδυασμοί, όλες οι παρατάξεις.

Έχει συμπάθειες σε όλους σχεδόν τους κομματικούς χώρους και είναι βέβαιο ότι προσθέτει δυναμική στο συνδυασμό “Δήμος της Καρδιάς μας” και είναι από τα πρόσωπα που σημαντικός αριθμός  ψηφοφόρων ακολουθεί και εμπιστεύεται απόλυτα!

Την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση ο Θωμάς Παππάς, είναι στοιχεία που τα έχει κερδίσει τόσο με την επαγγελματική όσο και με την κοινωνική του διαδρομή.

Εξυπακούεται ότι πρόσωπα όπως ο Θωμάς Παππάς, είναι πάντα χρήσιμα σε κάθε δημοτική αρχή, αλλά βεβαίως και στους Δημότες!

O Θωμάς Παππάς γεννήθηκε το 1967 στη Γερμανία και κατάγεται από το Κοτσανόπουλο Πρεβέζης ενώ είναι παντρεμένος με τη Ρούλα Γιώτη από τη Στεφάνη και πατέρας ενός παιδιού.

Από το 2006 διαμένει στο Δ.Δ. Λούρου όπου δραστηριοποιείται με επιτυχία επαγγελματικά στον κλάδο της εστίασης κατέχοντας δύο καλά οργανωμένα και σύγχρονα καταστήματα με την επωνυμία Pappas Café. Τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Αθήνα στον κλάδο των εκδόσεων και της εστίασης ως Εμπορικός Διευθυντής.

Από το 2018 έως και 2022 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του αθλητικού σωματείου “Θριάμβου Λούρου” ενώ, όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει δυναμικά μέσω χορηγιών της εταιρίας του σε όλα τα αθλητικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής.

Ο ίδιος σε δήλωση του αναφέρει:

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές επειδή πιστεύω πως όσοι ζούνε στην περιοχή οφείλουν να συμμετέχουν ενεργά στα θέματα και τα προβλήματά της και να μη μένουν στα λόγια και στην κριτική. Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Πρέβεζας αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του κ. Γεωργάκου, ενός ανθρώπου με θέληση και ικανότητες.

Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος πιστεύω στην υπέρβαση των πολιτικών διαφορών, όπου όλοι, παρά τις αντιπαραθέσεις τους, πρέπει να στηρίξουμε με ουσιαστικό τρόπο, θεσμούς και πρόσωπα τα οποία είναι ικανά να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία. Με αυτό το σκεπτικό, συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές, για να διεκδικήσω λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας και της αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής μας όπου χρειάζεται να συνεργαστούμε όλοι μαζί, για να γίνουν τα λόγια πράξεις.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα