Σάββατο, 27/04/2024 | 22:08

Οικογενειακό δράμα: Μαχαίρωνε τον πατέρα μπροστά στη μητέρα του

1652 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/09/2023, 2:34 μμ | 0 σχόλια

Ο γιος άρπαξε ένα μαχαίρι  και άρχισε να μαχαιρώνει τον πατέρα του. Σε νοσοκομείο ο άτυχος άντρας μετά την άγρια επίθεση…

Συνελήφθη 26χρονος στο Ροδάκινο Ρεθύμνου ο οποίος φέρεται ότι τραυμάτισε με πολλές μαχαιριές τον 68χρονο πατέρα του μέσα στο σπίτι τους. Το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου, ενώ ο νεαρός που συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας.

Παρουσία της μητέρας του ο 26χρονος φέρεται ότι επιτέθηκε στον πατέρα του για λόγους που ερευνώνται, με αποτέλεσμα έχοντας δεχτεί πολλές μαχαιριές στο σώμα του ο 68χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο και τα τραύματα αντιμετωπίστηκαν. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν τρία μαχαίρια που είχε στην κατοχή του ο δράστης.

Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί όπλων δίνοντάς του παράλληλα προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα