Σάββατο, 27/04/2024 | 20:50

Χαρά στα παιδιά των κατηχητικών από το γραφείο νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης

570 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/08/2023, 10:36 πμ | 0 σχόλια
Μια χαρούμενη και δημιουργική νότα στο καλοκαίρι τους έδωσε και φέτος στα παιδιά των κατηχητικών το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης με τις απογευματινές συναντήσεις στα πλαίσια των κατασκηνωτικών δράσεων.
Οι μικροί “κατασκηνωτές” υπό την εποπτεία των π. Αγαθαγγέλου και π. Γεωργίου, υπευθύνων ιερέων Νεότητας είχαν τη δυνατότητα μέσα σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και ασφαλές, να συμμετέχουν σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων, να παίξουν, να τραγουδήσουν, να κάνουν καινούργιους φίλους, να δειπνήσουν και να χαρούν την μεταξύ τους συναναστροφή, να ψυχαγωγηθούν αναπτύσσοντας την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη, τη φιλία, και την αγάπη τους προς τη φύση.
Τα παιδιά από τα Κατηχητικά της Φιλιππιάδας και του Κάμπου της Άρτας συγκεντρώθηκαν στον ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Πιστιανών Άρτας, ενώ τα παιδιά της περιοχής της Πρέβεζας και των γύρω περιοχών συναντήθηκαν στο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πρεβέζης.
Μέσα από ένα πρόγραμμα με απόλυτο σεβασμό πάνω στις ευαίσθητες παιδικές ψυχές, που ετοίμασαν οι εθελοντές μετέδωσαν στους κατασκηνωτές την ομορφιά και το νόημα της χριστιανικής ζωής. Τα κατασκηνωτικά απογεύματα ολοκληρώθηκαν αφήνοντας όμορφες εμπειρίες σε όλους που ανανέωσαν το ραντεβού τους για το νέο έτος και συγκεκριμένα με τη δράση κατασκήνωση στην πόλη που θα γίνει 2-3 και 4 Ιανουαρίου του 2024

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα