Δευτέρα, 29/04/2024 | 22:21

Υποψηφιότητα που αξίζει! Ο Τάσος Ρούγκας με τον Δήμο της καρδιάς μας & τον Νίκο Γεωργάκο!

805 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/08/2023, 9:50 πμ | 0 σχόλια
Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και πάντοτε σε όλη του τη ζωή ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο σε όλη την Πρέβεζα, το ίδιο βεβαίως και ολόκληρη η οικογένειά του! Από εκεί που ήταν το κατάστημα του πατέρα του, δίπλα από τη Θεοφάνειο Αίθουσα εκεί που είναι τώρα το κατάστημα με τους χυμούς, που σχηματίζονταν ουρές για την πίτα με το ντονέρ! Γεύσεις και στιγμές μιας πολύ όμορφης, ενωμένης Πρέβεζας! Ο Τάσος Ρούγκας είναι από τα πρόσωπα που αποδεδειγμένα αγαπούν πολύ την Πρέβεζα και είναι από τα άτομα που εύκολα λες: “Αυτός θέλω να είναι φίλος μου”
Πρόκειται για υποψηφιότητα που αξίζει και ξεχωρίζει!  Ο Τάσος Ρούγκας θα είναι υποψήφιος με τον “Δήμο της Καρδιάς μας και τον Νίκο Γεωργάκο”.
Σε μήνυμά του ο Τάσος σημειώνει:
“Αγαπητές μου φίλες και φίλοι,
Μετά από ώριμη σκέψη, εμπειρία και όραμα αλλά κυρίως με διάθεση για προσφορά και πίστη στις δυνατότητες της Πρέβεζας, πήρα την απόφαση να συμμετέχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
Με την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πάμε την πόλη μας μπροστά, ζητώ την στήριξή σας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δήμος της καρδιά μας» με τον Νίκο Γεωργάκο.”
Καλή επιτυχία Τάσο! Από… Αυστραλία θα έχουμε ψήφους;

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα