Πέμπτη, 02/05/2024 | 19:52

Διαφημίζει την Πρέβεζα σε όλο τον κόσμο! Η Γκόλφω Νικολού με τον “Δήμο της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο

788 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/08/2023, 9:27 πμ | 0 σχόλια

Από τις πιο αγαπητές οικογένειες της Πρέβεζας, τίποτα δεν τους χαρίστηκε, ότι κατέκτησαν το κατέκτησαν με αγώνα και με την αξία τους. Το επίθετο Νικολός είναι βγαλμένο από τα σπλάχνα της κοινωνίας της Πρέβεζας και συμβολίζει τους αγώνες στη ζωή από τη φτώχεια στην αναγνώριση και τη μεγάλη αγάπη για την Πρέβεζα. Η Γκόλφω Νικολού που είναι υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο του Δήμου Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, διαφημίζει μέσα από την εξαιρετική  μαγειρική της την Πρέβεζα αφού έχει εκατομμύρια ακόλουθους. Είναι μία ακόμη υποψηφιότητα από την Κεντροαριστερά που πλέον μαζικά στηρίζει τον Νίκο Γεωργάκο και τον Δήμο της καρδιάς μας.

Η ίδια σεμνή και ταπεινή σχολίασε συνοπτικά την υποψηφιότητά της:

“Δε θα γράψω λόγια για μένα…..γιατί πολύ απλά προτιμώ να δείξω με πράξεις το έργο μου με την εκλογή μου σαν υποψηφια στο Τοπικό ψηφοδέλτιο του Νικος Γεωργακος
Αγαπώ και στηρίζω τον τόπο μου και μέσα από τα εκατομμύρια των γαστρονομικων μου προβολων στο διαδίκτυο ανά τον κόσμο έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου ώστε η Πρέβεζα να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών .
Ψηφίζουμε με βάση τις ικανότητες των ανθρώπων ώστε να φτάσουμε την Πρέβεζα εκεί που τις αξίζει.
Με εκτίμηση και σεβασμό στους συμπολίτες μου
Σάς ευχαριστώ.
Νικολού Γκόλφω”

Καλή επιτυχία Γκόλφω αν και τη θεωρούμε δεδομένη! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα