Σάββατο, 27/04/2024 | 20:54

Το φαγητό του δρόμου ταξιδεύει στην Πρέβεζα!

2188 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/08/2023, 2:54 μμ | 0 σχόλια
Ένα γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων και γευστικών εμπειριών θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν όσοι και όσες επισκεφθούν το «CITY FOOD TRUCK FESTIVAL» που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 23 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Αυγούστου στο πάρκινγκ πίσω από το Λούνα Παρκ της Πρέβεζας.
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν 14 καντίνες που θα σερβίρουν γεύσεις από όλο τον κόσμο φέρνοντας για πρώτη φορά στο κοινό της Πρέβεζας το πολύ διαδεδομένο ανά την υφήλιο “ φαγητό του δρόμου”.
Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η «CITY HALL EVENTS » με τη συνδιοργάνωση του Σωματείου STREET FOODS IN GREECE και τη στήριξη του κου Λάζαρου Πολυχρονόπουλου, ενώ η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Λεωνίδας Αργυρός και η υπεύθυνη της διοργάνωσης Ελενα Τζίγγρου κάλεσαν τον κόσμο να επισκεφθεί το φεστιβάλ, να δοκιμάσει τις μοναδικές γεύσεις και να παρακολουθήσει τα μουσικά δρώμενα που θα το πλαισιώσουν.
Η είσοδος είναι 3 ευρώ, ενώ μέσα στο χώρο θα υπάρχουν διαμορφωμένοι χώροι για να απολαύσουν οι επισκέπτες το φαγητό τους.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 Αυγούστου ώρα 9 το βράδυ ενώ οι ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ είναι 18.00-0.200.
Η κ. Τζίγγρου ευχαρίστησε το Δήμο Πρέβεζας και προσωπικά τον κ.Γεωργάκο για τη συνεργασία, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο,το Λιμεναρχείο και την λιμενάρχη κ.Μαργέλη και όσους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση υποσχόμενη ότι γεύσεις από όλο τον κόσμο θα έρθουν στο πιάτο μας και θα μας εντυπωσιάσουν.
Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα