Σάββατο, 27/04/2024 | 19:07

Το Δέκα το καλό του, Στράτο Ιωάννου, ανακοίνωσε ο Αλέκος Καχριμάνης στην Π.Ε. Πρέβεζας

1039 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/08/2023, 10:46 πμ | 0 σχόλια

 

Αν μπορούσες να βαθμολογήσεις την προσφορά του Στράτου Ιωάννου στην Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας με άριστα το δέκα, θα έπαιρνε δέκα με τόνο!

Το δεκάρι του λοιπόν με λιτό τρόπο αφού δεν χρειάζεται να πει και πολλά για μια προσωπικότητα αυξημένης εμβέλειας όπως είναι ο Στράτος, ο Καχριμάνης σχολίασε στο διαδίκτυο:

“Καλή Επιτυχία Στράτο Ιωάννου . Ευχαριστώ Πολύ. ΠΕ Πρεβεζας .”

Οι δύο τους Στράτος Ιωάννου και Αλέκος Καχριμάνης συνέδεσαν τα ονόματά τους με ζωτικής σημασίας έργα στο νομό Πρέβεζας. Στο πρόσωπο του Στράτου ο Αλέκος Καχριμάνης βρήκε ένα άξιο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης και ο Στράτος εκτός από τα μεγάλα έργα στην παράκτια ζώνη του νομού Πρέβεζας που στερούνταν στοιχειωδών, βασικών υποδομών, έχει κάνει πάρα πολλά!. Είναι πάρα πολλά αυτά που έχει κάνει ο Στράτος για τον τόπο μας, από τις παρεμβάσεις του βοηθώντας με έργα τον Α΄βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, από τα μεγάλα έργα με κορωνίδα το Αρχαιολογικό Πάρκο της Νικόπολης που θα φέρει κόσμο στην Πρέβεζα από όλο τον πλανήτη, τα κάστρα και πολλά άλλα. Οι πολίτες του νομού Πρέβεζας για μια ακόμη φορά συντριπτικά θα επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους και την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του Στράτου Ιωάννου. Το δέκα το καλό, είμαστε τυχεροί ως Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας να είναι δικό μας! Στις Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο ψηφοδέλτιο “Αξιοβοίωτη Ανάπτυξη για την Ήπειρο” στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας ξεκινάμε με τον σταυρό, την ψήφο μας, στον δικό μας άνθρωπο! Στον Στράτο Ιωάννου!

Καλή επιτυχία Στράτο, αν και τη θεωρώ δεδομένη!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα