Δευτέρα, 29/04/2024 | 02:22

Στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη κατά των ναρκωτικών στην Ήπειρο

2237 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/08/2023, 1:38 μμ | 0 σχόλια

Στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη κατά των ναρκωτικών  στην Ήπειρο

Συνελήφθησαν 6 άτομα το τελευταίο 24ωρο 

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου με σκοπό την πρόληψη κατά των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο -6- άτομα σε ισάριθμες περιπτώσεις. 

Ειδικότερα, συνελήφθησαν: 

  • Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, αφού διαπιστώθηκε ότι σε αγροτεμάχιο κοντά στο σπίτι του καλλιεργούσε 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρα, ενώ κατασχέθηκαν και δύο συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 
  • Από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας ημεδαπός, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν ποσότητα 6,5 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης καθώς και πιστόλι και 44 φυσίγγια διαμετρήματος 9 χιλιοστών. 
  • Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων και το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας 3 ημεδαποί (δύο άνδρες και γυναίκα) και ένας ημεδαπός, αντίστοιχα, οι οποίοι κατείχαν – κατά περίπτωση – μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά χάπια. 

Τονίζεται ότι, η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και η προστασία του κοινού, ιδιαίτερα της νεολαίας, από τις βλαβερές συνέπειες από τη χρήση τους, αποτελούν πρωταρχική προτεραιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα