Σάββατο, 27/04/2024 | 14:45

Πρώην αντιδήμαρχος και πρώτος σε ψήφους το 2019- Ο Χαράλαμπος Κακιούζης υποψήφιος με τον Νίκο Γεωργάκο

1110 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/08/2023, 2:15 μμ | 0 σχόλια

 

Υπήρξε Αντιδήμαρχος Πρέβεζας με Δήμαρχο τον Χρήστο Μπαίλη, το 2019 εξελέγη πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε ψήφους από όλους τους συνδυασμούς (7 τον αριθμό!) που υπήρχαν στις εκλογές και συγκέντρωσε 742 ψήφους! Πάνω από όλα ο Χαράλαμπος Κακιούζης-αστυνομικός στο επάγγελμα- είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, ένας άνθρωπος -διαμάντι που τυγχάνει της καθολικής αναγνώρισης και χαίρει εκτίμησης των δημοτών Πρέβεζας.

Ο Χαράλαμπος Κακιούζης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο και είναι σίγουρο ότι η υποψηφιότητά του προσθέτει κι άλλη δυναμική σαρωτικής επικράτησης του “Δήμου της Καρδιάς μας” και του Νίκου Γεωργάκου.

Καλή επιτυχία Μπάμπη, αν και τη θεωρώ… παραπάνω… από δεδομένη!

Το μήνυμα του Μπάμπη Κακιούζη:

Αγαπητοί Συνδημότες
Συνεχιζοντας την πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας ως γνωμονα την προσφορά στον πολίτη για το γενικότερο καλό του τόπου μας, αποφάσισα να συμμετάσχω στον Συνδυασμό του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου.
Η μέχρι τώρα πορεία μου των 17 ετών στα κοινά με οδηγεί με περισσότερες γνώσεις και εμπειρία να βρίσκομαι πάντα κοντά σας δίνοντας λύσεις στα προβλήματα που μας ταλανιζουν λαμβάνοντας υπόψη πάντα και τις δικές σας προτάσεις και παρατηρήσεις.
Θα ανταμωσουμε στο δρόμο της προσπάθειας κτιζοντας το μέλλον των παιδιών μας.
Με εκτίμηση
Μπάμπης Κακιουζης
Υποψήφιος Δημοτικός Συμβουλος.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα