Σάββατο, 27/04/2024 | 17:39

Στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων ο Κροάτης που συνελήφθη στο λεωφορείο

1405 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/08/2023, 2:41 μμ | 0 σχόλια

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη αλλοδαπός, που κατηγορείται για συμμετοχή στο περιστατικό συμπλοκής οπαδών στη Νέα Φιλαδέλφεια 

Είχε εντοπιστεί στα Ιωάννινα να επιβαίνει σε λεωφορείο με οπαδούς ελληνικής ομάδας και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης  

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη σήμερα (10-08-2023) το μεσημέρι αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στο περιστατικό συμπλοκής οπαδών στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε χθες (09-08-2023) σε περιοχή των Ιωαννίνων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε μισθωμένο λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν οπαδοί ελληνικής ομάδας με προορισμό την Αθήνα. 

Ο αλλοδαπός προσήχθη στην παραπάνω υπηρεσία, όπου ύστερα από ενδελεχή έρευνα προέκυψαν στοιχεία, τα οποία τέθηκαν υπόψη της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής του Πλημμελειοδικείου Αθηνών. 

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη, για εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία με πρόθεση από κοινού, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, διακεκριμένης περίπτωσης προμήθειας και κατοχής μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών» και βιοπραγία κατά άλλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.  

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα