Σάββατο, 27/04/2024 | 15:26

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για Νέα Φιλαδέλφεια: Ο κ. Οικονόμου στη θέση του, ο κ. Μητσοτάκης εξαφανισμένος για τρίτη μέρα

2235 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/08/2023, 4:57 μμ | 0 σχόλια

Για «ανεύθυνη στάση» κατηγορεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του, στην οποία τους καταλογίζει ότι «αδυνατούν να αντιληφθούν ότι διογκώνουν το αίσθημα ανασφάλειας της κοινωνίας, που είδε 200 νεοναζί χούλιγκαν από την Κροατία να εισέρχονται, να διασχίζουν την μισή χώρα και να δολοφονούν ανενόχλητοι έναν νέο άνθρωπο».

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη: «Για ακόμη μία ημέρα συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το μέγεθος της αδράνειας και της ανικανότητας των ελληνικών αρχών, που οδήγησαν στην άγρια δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η εφημερίδα “Τα Νέα” αποκαλύπτει σήμερα ότι η Ελληνική Αστυνομία πιάστηκε κυριολεκτικά στον ύπνο. Ωστόσο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Οικονόμου, παραμένει στη θέση του, σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα, αποποιούμενος κάθε πολιτική ευθύνη για το πρωτοφανές φιάσκο.

Ο δε κ. Μητσοτάκης παραμένει εξαφανισμένος για τρίτη ημέρα και δεν βρίσκει μια λέξη να πει για τα όσα σοκαριστικά έχουν συμβεί. Το μόνο που κάνει είναι να καλύπτει και να στηρίζει τον εκλεκτό του στο υπουργείο».

Πηγή: Newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα