Δευτέρα, 29/04/2024 | 03:58

Σε μια υπέροχη βραδιά τιμήθηκε ο γιατρός Γρηγόρης Οικονόμου από τον Μορφωτικό-εκπολιτιστικό σύλλογο Παπαδατών

2937 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/08/2023, 10:23 πμ | 0 σχόλια
Ήταν μια υπέροχη, μια πολύ όμορφη βραδιά που τιμήθηκε η προσφορά ενός γιατρού που έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση των πάντων για την προσφορά του!
Τον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Πρέβεζας Γρηγόρη Οικονόμου τίμησε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παπαδατών ο “Αγιος Κοσμάς” την Τρίτη 8 Αυγούστου και ώρα 8 το βράδυ στο καφενείο Γιώργου Γούση στην πλατεία του χωριού.
Το πρόγραμμα αυτής της πραγματικά πολύ όμορφης βραδιάς περιλάμβανε:
Εισαγωγική ομιλία της προέδρου του Συλλόγου Φωτεινής Αυγέρη, ομιλία της συγγραφέως φιλολόγου Φρειδερίκης-Αλίκης Νάσση με θέμα: “Η ιατρική επιστήμη από τον Ιπποκράτη μέχρι σήμερα προσφορά προς τον άνθρωπο καθώς και ομιλία του φιλολόγου ιστορικού Σταύρου Καλαμπόκη με θέμα “Η κοινωνική και επιστημονική προσφορά του ιατρού Γρηγόρη Οικονόμου”.
Ακολούθησε τελετή βράβευσης-απονομή αναμνηστικών δώρων καθώς και η αντιφώνηση του κ. Οικονόμου.

Ο επίλογος αυτής της πολύ όμορφης βραδιάς έγινε  με χορευτικό πρόγραμμα από το Σύλλογο “Πήγασος” Ιωαννίνων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής και άλλοι.
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης σχολίασε ως εξής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Ο Mορφωτικός κι Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παπαδατών Πρέβεζας, διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης μια εξαιρετικη εκδήλωση στην πλατεια του χωριού, προκειμένου να τιμήσει τον Διευθυντή Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πρεβέζης κ. Γρηγίρη Οικονόμου, για την διαχρονική προσφορά του στο κοινωνικο συνολο. Ευχαριστώ το Δ.Σ του Συλλόγου και την Πρόεδρο κ.Αυγέρη για την πρόσκληση να παρευρεθώ και τους συγχαίρω για την άρτια διοργανωση. Τέτοιες πρωτοβουλίες δραστήριων συλλόγων,δίνουν αξία σε κάθε τοπική κοινωνία και κρατούν ζωντανά τα χωριά μας!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα