Σάββατο, 11/05/2024 | 22:16

“Δήμος της Καρδιάς μας”-Δημήτρης Κόττας: Ευσυνειδησία στην εργασία, ακέραιος ο χαρακτήρας του!

760 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/08/2023, 11:20 πμ | 0 σχόλια

 

Με τον Δημήτρη Κόττα  που είναι νοσηλευτής Τ.Ε και εργαζόμενος στον ΟΚΑΝΑ (με καταγωγή από το Χειμαδιό Πρέβεζας),  γνωριζόμαστε από παλιά, όταν ο Δημήτρης εργάζονταν στο Αγρίνιο και μου είχε εξηγήσει τους τρόπους να αποκτήσει η Πρέβεζα κέντρο απεξάρτησης, παράρτημα του ΟΚΑΝΑ. Πράγματι με δημοσιεύματα και επιχειρήματα πείστηκαν οι φορείς και οι πολίτες της περιοχής μας για την αναγκαιότητα του κέντρου. Η Εφημερίδα ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση είχε κάνει σημαία της τότε το θέμα και μετά από πολλές προσπάθειες, η Πρέβεζα απέκτησε το παράρτημα του ΟΚΑΝΑ και έχουν σωθεί τόσοι ασθενείς, έχουν σωθεί πολλές ζωές. Για τον Δημήτρη Κόττα η ευσυνειδησία του στην εργασία του και ο  ακέραιος χαρακτήρας του, μου επιτρέπουν, να σας προτείνω ανεπιφύλακτα να τον ψηφίσετε. Το αξίζει! καλή επιτυχία Δημήτρη μου!

Σπύρος Πλέουρας 

Ο Δημήτρης Κόττας είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Νίκο Γεωργάκο. 

Ο ίδιος δηλώνει για την υποψηφιότητά του: 

 

Αγαπητοί συνδημότες μου,
Ο τόπος μας είναι προικισμένος με απαράμιλλα στρατηγικά πλεονεκτήματα. Ένας τόπος ευλογημένος ο οποίος τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ραγδαία με ατμομηχανή αφενός το τουριστικό μας προϊόν και την πρωτογενή και δευτερογενή παραγωγή και αφετέρου την διοίκησης του Δήμου μας η οποία αδιαμφησβήτητα επέφερε απτά αποτελέσματα τόσο σε τομείς της καθημερινότητας όσο και σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού.
Υπό αυτό το πρίσμα και με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Γεωργάκου, να συμπορευθώ μαζί του σε αυτή την αναπτυξιακή προσπάθεια του Δήμου μας. Έχω την εμπειρία και την διάθεση να συνεισφέρω στα κοινά του τόπου μου και να συνδράμω στην ολοκλήρωση της προσπάθειας για ένα Δήμο της Καρδιάς μας.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.
Κόττας Δημήτριος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα