Κυριακή, 28/04/2024 | 07:19

“Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου”-Χρήστος Γούσης: Εξαίρετος επιστήμονας, σπάνιος άνθρωπος

1784 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/08/2023, 9:14 πμ | 0 σχόλια

Είναι εξαίρετος επιστήμονας και σπάνιος άνθρωπος. Είναι χαμηλών τόνων , είναι άνθρωπος της σύνθεσης και πρόκειται ασφαλώς για αυξημένης εμβέλειας προσωπικότητα.

Ο Γιατρός (Ειδικός Παθολόγος)  Χρήστος Γούσης ο οποίος διατέλεσε θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου είναι υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Συνδυασμό “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Είναι από τα πρόσωπα που και αυτή τη φορά θα στηριχθεί μαζικά  από τους πολίτες του νομού Πρέβεζας, αφού είναι πασιφανές ότι  αξίζει και της προσοχής μας και της επιλογής μας.

Ορθολογιστής, πολιτικά νηφάλιος, μακριά από τοξικότητες και όλα αυτά που στον πολιτικό βίο δηλητηριάζουν τις συνεργασίες και τον Δημοκρατικό λόγο, οι πολίτες του νομού Πρέβεζας και αυτή τη φορά και στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου θα εκφράσουν την εκτίμησή τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Χρήστου Γούση δια της ψήφου τους.

Πρόσωπα όπως ο Χρήστος Γούσης “στολίζουν” τα ψηφοδέλτια στην αυτοδιοίκηση αφού η περίπτωσή του είναι μοναδική και ξεχωρίζει.

Ο Χρήστος Γούσης αξίζει της επιλογής μας,  αξίζει να του  εμπιστευτούμε την ψήφο μας ή αν θέλετε το σταυρό μας ή έναν από τους σταυρούς μας στο ψηφοδέλτιο “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Καλή επιτυχία Χρήστο, αν και τη θεωρούμε δεδομένη!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα