Δευτέρα, 29/04/2024 | 11:06

Δήμος Πρέβεζας: Πλήρες ψηφοδέλτιο 186 ατόμων κατέθεσε ο Νίκος Γεωργάκος

805 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/08/2023, 6:07 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ιδρυτής και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος της Καρδιάς μας!» κατέθεσε ψηφιακά την 31η Αυγούστου το πλήρες ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού που απαρτίζεται από 186 Υποψηφιότητες Τοπικών και Δημοτικών Συμβούλων από κάθε Τοπική και Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Πρέβεζας.

Το δυναμικό και διευρυμένο ενωτικό ψηφοδέλτιο της ανανέωσης της συμφωνίας της νίκης όλων των Δημοτών προδιαγράφει τη δυναμική της ξεκάθαρης μαζικής εντολής που θα δοθεί από την πλειοψηφία των Δημοτών την Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου στις Δημοτικές Εκλογές.

Ο Συνδυασμός της ενότητας, της ανάπτυξης, της προόδου, της εξωστρέφειας και της ρεαλιστικής μετάβασης στο αύριο, των 186 Υποψηφίων Τοπικών και Δημοτικών Συμβούλων, αποδίδει τη μαζική εντολή στο πρόσωπο του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, γιατί ο «Δήμος της Καρδιάς μας!» έχει Δήμαρχο και την πιο ικανή ενωμένη και αποφασισμένη ομάδα υποψηφίων.

Η Νίκη όλων των Δημοτών και πάλι θα επικρατήσει!

Δείτε την δήλωση του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου τη στιγμή που υπέβαλε στην Ηλεκτρονική Πύλη του συστήματος τις 186 υποψηφιότητες του Συνδυασμού.

 

 

https://youtu.be/2WUWld-dxzA

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα