Δευτέρα, 29/04/2024 | 15:52

Δήμος Πρέβεζας: Κι άλλες Δυνατές Προοδευτικές Δυνάμεις στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου!

2964 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/08/2023, 9:18 πμ | 1 σχόλιο

 

 

Παρασκευή βράδυ 11 Αυγούστου στον ειδυλλιακό χώρο της ταβέρνας-εστιατορίου “ΒΑΘΥ” του φίλου Μιχάλη Στασινού έγινε μία δυνατή συνάντηση ανάμεσα στον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και τους κ.κ.  Κοσμά Κορωναίο και Σπύρο Κόκκαλη.

Και οι δύο από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ο Κοσμάς Κορωναίος πρώην  αντιδήμαρχος Πρέβεζας και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας και ο Σπύρος Κόκκαλης επί σειρά πρόεδρος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής μας και πρώην γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ τάσσονται με τον συνδυασμό “Δήμος της καρδιάς μας” και τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο.

Στην παρέα ήταν και ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με τον συνδυασμό “δήμος της Καρδιάς μας” και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Κομιτάτο Πρέβεζας” Χρήστος Λούπας!

Με βασικά συστατικά τον πλουραλισμό, την πολυφωνία και την πολιτική συνεννόηση όπου άνθρωποι από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούν να συνυπάρχουν στον συνδυασμό “Δήμος της καρδιάς μας” αλλά  και στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο-Εκτός από τις ήδη ανακοινωμένες υποψηφιότητες από την Κεντροαριστερά στο συνδυασμό του- ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος συνεχίζει τον δρόμο της διεύρυνσης συνεχίζει στον δρόμο της νίκης όλων των δημοτών.

Με βασική αρχή την πολιτική συννενόηση πορεύεται ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και επικεφαλής του συνδυασμού “Δήμος της Καρδιάς μας” και προς αυτή την κατεύθυνση θα ανακοινωθεί το συνολικό και ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο του (μετά τους 131 που έχει ανακοινώσει αρχικά και τους άλλους που ακολούθησαν ξεχωριστά)  για την νίκη όλων των Δημοτών του Δήμου Πρέβεζας. Για να έχουν φωνή και παρέμβαση  όλοι και όλες, σε όποιο πολιτικό χώρο κι αν ανήκουν.

Κι άλλες δυνατές προοδευτικές Δυνάμεις λοιπόν στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου που είναι λογικό να …ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα και έπεται συνέχεια…

 

 

 

1 σχόλιο για “Δήμος Πρέβεζας: Κι άλλες Δυνατές Προοδευτικές Δυνάμεις στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου!”

  1. Ο/Η Βασίλης Σιώζος λέει:

    Συγχαρητήρια στον δήμαρχο για την ένταξη στην ομάδα του δύο ικανών στελεχών, που το κάθ’ένα από το δικό του μετερίζι, προσέφερε τα μέγιστα στην διαμόρφωση της σημερινής εικόνας της Πρέβεζας. Συγχαρητήρια επίσης στούς ιδίους που επέλεξαν να βρίσκονται στην σωστή πλευρά της Ιστορίας.
    Καλή επιτυχία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα