Κυριακή, 28/04/2024 | 09:29

Mini Market-Παντοπωλείο στην Πρέβεζα με καλοκαιρινή αύρα: Τα έχει όλα και συμφέρει!

5022 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/07/2023, 2:01 μμ | 0 σχόλια

 

Τόπος για να εμπιστευτείς και να κάνεις τα ψώνια του σπιτιού σου αφού μιλάμε για αγνά και πρώτης ποιότητας προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές!

Αυτό το Mini Market-Παντοπωλείο στην Πρέβεζα στη Λεωφόρο Ειρήνης 85 κοντά στον κόμβο του Δημοτικού Κηποθεάτρου Πρέβεζας έχει τους τρόπους να ταιριάζει με κάθε εποχή και ειδικά αυτή την περίοδο έχει καλοκαιρινή αύρα.

Φρέσκο ψωμί καθημερινά, αλλά και τις Κυριακές, παγωτό μηχανής δικής του παραγωγής, Ξηρούς καρπούς, ζυμαρικά και χύμα όσπρια, γαλακτοκομικά προϊόντα, ποτά και αναψυκτικά σε μεγάλη ποικιλία.Στα ψυγεία του Mini Market -Παντοπωλείου μπορείτε να βρείτε τα πάντα και σε τιμές που συμφέρουν ! Σε ένα εξαιρετικό και φιλικό προς τον καταναλωτή περιβάλλον, κάνεις τα ψώνια σου μένεις ευχαριστημένος από την ποιότητα των προϊόντων και τις χαμηλές τιμές και ξαναπάς! τόσο απλά!

Πριν το μπάνιο, μετά το μπάνιο σου στη θάλασσα, πριν την απογευματινή ή βραδυνή σου έξοδο, πριν πας στο σπίτι, ότι κι αν ψάχνεις, θα το βρεις στο Mini Market-Παντοπωλείο.

Πρωί και μεσημέρι, μεσημέρι και απόγευμα, απόγευμα και βραδάκι είναι εκεί, για να βρεις ότι ψάχνεις. Τα έχει όλα και συμφέρει: εφημερίδες, περιοδικά,  τσιγάρα, είδη καπνιστού και πούρα από πολλές εταιρίες σε ψυγείο υγραντήρα, διατηρώντας ισορροπία μεταξύ θερμοκρασίας και υγρασίας που απαιτείται για να διατηρηθεί ένα πούρο σε ιδανική κατάσταση,είδη γραφείου, σπιτιού και εξοχής σε μεγάλες ποικιλίες και πολύ προσιτές τιμές!

Mini Market – Παντοπωλείο Λ. Ειρήνης 85 Πρέβεζα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 26820- 28151.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα