Σάββατο, 27/04/2024 | 09:24

Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Ηλίας Κασιδιάρης

4078 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/07/2023, 9:54 πμ | 0 σχόλια

Τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα με τον συνδυασμό «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ», ανακοίνωσε σήμερα (27.7.2023) μέσω της συνηγόρου του ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στόχος του Ηλία Κασιδιάρη, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο ίδιος κι εξέδωσε η δικηγόρος του, είναι να περάσει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και στη συνέχεια να αναλάβει την διοίκηση του δήμου.

Όπως αναμενόταν από τον καταδικασμένο ναζί, από την ανακοίνωσή του δεν λείπει το ρατσιστικό παραλήρημα και οι θεωρίες συνωμοσίας περί κινδύνου αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού.

Η αναφορά δε στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο, δεν αποτελεί έκπληξη. Θυμίζουμε πως ο ίδιος λαμβάνει διαρκώς τις ευχαριστίες του -κοινοβουλευτικού πια- κόμματος των «Σπαρτιατών», τ’ οποίο υποστήριξε ανοιχτά ο φυλακισμένος χρυσαυγίτης.

Η ανακοίνωσή του:

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και θα διεκδικήσει την δημαρχία με τον συνδυασμό ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ. Στόχος του να περάσει στο δεύτερο γύρο και στη συνέχεια να αναλάβει την διοίκηση του δήμου. Η Αθήνα μπορεί και πρέπει να διατηρήσει την Ελληνική της ταυτότητα και τον ιστορικό της χαρακτήρα, να μην υποκύψει στην επέλαση της παγκοσμιοποίησης και στον ορατό κίνδυνο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού της. Η εγκληματικότητα και τα άβατα του ιστορικού κέντρου θα καταπολεμηθούν ριζικά, οι αλόγιστες σπατάλες για άκρως αποτυχημένα έργα που αμαυρώνουν την εικόνα της πόλεως θα σταματήσουν. Δημοτικά τέλη και υπηρεσίες, πολιτική προστασία, κοινωφελή έργα, φιλοζωικές και οικολογικές δράσεις, ενεργειακή αυτάρκεια των νοικοκυριών, θα διαμορφωθούν εξαρχής στα πρότυπα των σύγχρονων ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Η Χριστιανική πίστη και παράδοση των Αθηνών θα διαφυλαχτούν ακέραιες. Προτεραιότητά μας η ευημερία, η ασφάλεια και η οικονομική ανάπτυξη του Αθηναίου πολίτη. Ενωμένοι μπορούμε να ξανακάνουμε την Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων».

Ηλίας Κασιδιάρης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων»

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα