Παρασκευή, 03/05/2024 | 06:14

Το μυστηριώδες εξωγήινο πλάσμα που μπερδεύει τους επιστήμονες: «Μοιάζει με γοργόνα»

740 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/07/2023, 5:46 μμ | 0 σχόλια
Το πλάσμα είχε θολωτό ανθρωποειδές κρανίο και απλωμένα πλευρά που έμοιαζαν με τις κλειδαριές του εξωγήινου στην ταινία «Predator». Το εκτιμώμενο μήκος του πλάσματος ήταν περίπου 2 μέτρα.

Οι φωτογραφίες ενός μυστηριώδους πλάσματος που μοιάζει με «εξωγήινη γοργόνα» και βρέθηκε ξεβρασμένο σε παραλία της Αυστραλίας  έχουν προκαλέσει φρενίτιδα εικασιών στο διαδίκτυο. Οι εικόνες κοινοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην ομάδα Marine Biology του Facebook, τραβώντας την προσοχή και την περιέργεια των θεατών.

Η 34χρονη Bobbi-lee Oates, η οποία ανέβασε την εικόνα, έπεσε πάνω στα σκελετικά υπολείμματα ενώ περπατούσε στην παραλία Keppel Sands, στο Queensland. Η Oates περιέγραψε ότι το πλάσμα είχε θολωτό ανθρωποειδές κρανίο και απλωμένα πλευρά που έμοιαζαν με τις κλειδαριές του εξωγήινου στην ταινία “Predator”. Το εκτιμώμενο μήκος του πλάσματος ήταν περίπου 2 μέτρα.

Η Oates αρχικά εντυπωσιάστηκε από την ομοιότητα του κρανίου με αυτό ενός ανθρώπου, γεγονός που την οδήγησε να σταματήσει και να ερευνήσει περαιτέρω. Παρατήρησε το επιμηκυμένο σαγόνι και τα μαλλιά που έμοιαζαν με το χρώμα αγελάδας ή καγκουρό, αν και έλειπαν σε διάφορα σημεία λόγω αποσύνθεσης. Το πλάσμα είχε σχήμα γοργόνας, αλλά ήταν τριχωτό, γεγονός που ενδεχομένως υποδηλώνει την ύπαρξη ουράς ή άκρου.

ΠΗΓΗ-φώτο: gazzetta.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα