Σάββατο, 27/04/2024 | 12:23

Τη μαχαίρωσε μπροστά στο παιδί της-«Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια»

3702 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/07/2023, 10:03 πμ | 0 σχόλια

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τραγικού περιστατικού που συνέβη τα ξημερώματα

στην Πάτρα με έναν άνδρα επιτίθεται με μαχαίρι στη σύντροφό του.

Η κατάσταση της 25χρονης γυναίκας παραμένει κρίσιμη, με την αιματηρή επίθεση στην Πάτρα να γίνεται μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Ήταν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα όταν η γειτονιά στη συμβολή των οδών Μπ. Ρουφου και Σκαγιοπουλείου, σηκώθηκε στο «πόδι» από τις φωνές του παιδιού της γυναίκας. «Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 25χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ενώ το πλήρωμα τους ΕΚΑΒ της είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη λόγω των τραυμάτων που δέχθηκε από το μαχαίρι, κυρίως στο λαιμό από τον σύντροφό της ο οποίος φέρεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα αιμορραγούσε κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί στον δρόμο και να ζητήσουν βοήθεια, όπως αναφέρει το tempo24.

Το μικρό παιδί φώναζε δυνατά με αποτέλεσμα οι ένοικοι στις γύρω πολυκατοικίες να εντοπίσουν τι έχει συμβεί και να κληθεί η αστυνομία και το ΕΚΑΒ από τους γείτονες.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον σύντροφο της 25χρονης και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Παράλληλα εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ναρκωτικά.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα