Δευτέρα, 29/04/2024 | 08:53

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ.Στράτου Ιωάννου για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

415 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/07/2023, 2:01 μμ | 0 σχόλια

Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους τους υποψηφίους μαθητές του Νομού Πρέβεζας,  για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στη δύσκολη δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Σήμερα, κάποιοι από εσάς είδατε τους κόπους σας να ανταμείβονται και τις θυσίες σας να δικαιώνονται. Με την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ανοίγετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, γεμάτο γνώσεις, νέους στόχους, νέα όνειρα και νέες εμπειρίες. Εύχομαι ολόψυχα το νέο συναρπαστικό ταξίδι σας στη γνώση, να αποτελέσει την αρχή, για μια πορεία γεμάτη επιτυχίες. 

Θέλω επίσης να συγχαρώ τους πιο δυνατούς σας συμμάχους. Τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, που στάθηκαν δίπλα σας κάθε στιγμή, σε αυτή την επίπονη και διαρκή προσπάθεια.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και εσάς, που το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλατε. Η μάχη αυτή δεν καθορίζει τη ζωή σας, στην οποία υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες. Με αισιοδοξία, επιμονή και υπομονή, αλλά και με τις πολύτιμες γνώσεις που αποκομίσατε, μέσα από την επίμονη μελέτη, θέσατε γερές βάσεις για το μέλλον.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα