Σάββατο, 27/04/2024 | 08:54

Συγχαρητήρια δήλωση του Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

580 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/07/2023, 2:29 μμ | 0 σχόλια

 

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού Λευκάδας που πέτυχαν φέτος την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και να τους ευχηθώ από καρδιάς όχι μόνο να πετύχουν όλους τους ακαδημαϊκούς τους στόχους με μια επιτυχημένη πορεία στις σπουδές τους, αλλά και να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους σε αυτήν τη νέα ζωή που ανοίγεται μπροστά τους. 

Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα μιας τιτάνιας προσπάθειας που για τους περισσότερους κράτησε χρόνια και που απαίτησε από αυτούς σκληρή δουλειά, με μελέτη και θυσίες. Και μόνο για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και μάλιστα όχι μόνο στα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια, αλλά και σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. 

Θέλω επίσης να συγχαρώ τα παιδιά που, μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού, πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) και να τους ευχηθώ να έχουν μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Και σε όσους εφέτος δεν πέτυχαν το στόχο τους θέλω να πω ότι υπάρχουν πάντα στη ζωή πολλές ευκαιρίες. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες ούτε κερδίζονται ούτε χάνονται σε μια εξεταστική διαδικασία. Η ζωή είναι ένας μεγάλος δρόμος και αυτό που μετρά είναι να βάζεις στόχους και να τους διεκδικείς. 

Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς, που βλέπουν τους κόπους των παιδιών τους και τους δικούς τους να δικαιώνονται, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

Εύχομαι σε όλους καλή πρόοδο και καλή προκοπή!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα