Κυριακή, 05/05/2024 | 12:33

Πρέβεζα- Christoforos Street Food: Λαχταριστές νοστιμιές, απίστευτες γεύσεις

4392 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/07/2023, 3:11 μμ | 0 σχόλια

Παλιά του τέχνη κόσκινο.. Kαι ο Χριστόφορος από την ίδια μεριά που ξεκίνησε τις καλλιτεχνίες του και εξελίχθηκε σε brand όνομα στον κόσμο των γεύσεων, εκεί επέστρεψε φανερά πιο έμπειρος και πιο δημιουργικός. Ο Χριστόφορος Τσούτσης, έχοντας μαζί του μια ομάδα άξιων συνεργατών δημιούργησαν το Christoforos Street food στην οδό Μπιζανίου 58 στην Πρέβεζα.

Η τέχνη του να δημιουργείς όλες αυτές τις απίστευτες νοστιμιές από την πίτα με γύρο, σουβλάκι, μπιφτέκι, λουκάνικο, ή κεμπάμπ μέχρι τα πιο… “ψαγμένα ” και στα πιο  “ψαγμένα¨και πεντανόστιμα ο Χριστόφορος και η παρέα του είναι… Άσσοι! Άσσοι, που … κρύβουν την… μπάλα στον κόσμο των γεύσεων και πλέον καταλήγεις σταθερά εκεί στο Christoforos Street Food για γαστρονομικές απολαύσεις.

Μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα και το έχουν μάθει όλοι το Christoforos street food, αφού το ξέρουν το μέρος και το διαφημίζουν και στο εξωτερικό. Όσοι ξένοι έτυχε να περάσουν για φαγητό από το Christoforos Street food… κόλλησαν. Πιο τυχεροί βέβαια οι πολίτες της Πρέβεζας που είτε έχουν μάθει καλά το δρόμο, είτε έχουν μάθει καλά τον αριθμό για τις παραγγελίες τους… Και θα έχουν εύκολα τον τρόπο να μπουν στην πανδαισία των γεύσεων όλες τις εποχές του χρόνου!

Christoforos ”Street Food” Delivery στο 2682026732 

 

Όταν το φαγητό είναι πραγματική απόλαυση!Christoforos Street Food-Πρέβεζα Μπιζανίου 58 : Λαχταριστές νοστιμιές, απίστευτες γεύσεις! 

 

 

Ετικέτες: , , ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα