Δευτέρα, 29/04/2024 | 03:49

Εξελέγη ξανά Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο Θανάσης Καββαδάς

466 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/07/2023, 4:33 μμ | 0 σχόλια

Εξελέγη ξανά Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής 

ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς 

 

Στη θέση του Αντιπροέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής εξελέγη και πάλι, με διακομματική πλειοψηφία (47 ψήφοι σε 52 ψηφίσαντες), ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σήμερα για την εκλογή Προεδρείου της Επιτροπής. Ο κ.Καββαδάς εκλέγεται συνεχώς στη θέση του Αντιπροέδρου από το 2019, ενώ έχει επανειλημμένα κληθεί να προεδρεύσει σε πολλές συνεδριάσεις της Επιτροπής, μεταξύ των οποίων και σε συνεδριάσεις για τον Κρατικό Προϋπολογισμό. 

Σχετικά με την επανεκλογή του ο Βουλευτής ανέφερε:

«Για μια ακόμη φορά έχω την τιμή να εκλεγώ Αντιπρόεδρος μιας από τις σημαντικότερες Επιτροπές του ελληνικού κοινοβουλίου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, και, βεβαίως, τους συναδέλφους μου, που και πάλι με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους. 

Πλέον, με την πείρα 4 ετών στο αξίωμα, αλλά και με τον ίδιο ζήλο όπως την πρώτη φορά που κλήθηκα να προεδρεύσω, θα εργαστώ ώστε να συνεισφέρω για μια δημιουργική, παραγωγική θητεία της Επιτροπής Οικονομικών. Η Επιτροπή μας μπορεί και πρέπει να είναι πεδίο γόνιμου διαλόγου και εποικοδομητικής συνεργασίας και, σε ό,τι με αφορά, προς αυτήν την κατεύθυνση θα εργαστώ, με απόλυτο σεβασμό στον ύψιστο δημοκρατικό θεσμό που υπηρετούμε όλοι οι Βουλευτές.

Και βεβαίως δεν ξεχνώ ούτε λεπτό ότι κάθε επιτυχία στην πολιτική μου διαδρομή την οφείλω πριν και πάνω από όλα στους συμπολίτες μου, που με εμπιστεύθηκαν και πάλι να τους εκπροσωπήσω, να είμαι η φωνή της Λευκάδας στη Βουλή. Τους ευχαριστώ για μια ακόμη φορά και επαναλαμβάνω την πάγια δέσμευσή μου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους με έργο και αλήθεια για την Λευκάδα.»

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα