Κυριακή, 28/04/2024 | 01:52

Υιοθέτησαν τα 3 παιδιά της γειτόνισσας που πέθανε-Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη

4935 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/06/2023, 4:12 μμ | 0 σχόλια

 

Αληθινές ιστορίες ζωής

Η Ηλιάνα ήταν μία από τις συνηθισμένες μητέρες που αγαπούσε πολύ τα παδιά της. Μία μάνα τρίτεκνη που προσπαθούσε να μη λείψει τίποτε από αυτά. Καθώς τα μεγάλωνε μόνη της έκανε δύο δουλειές και με απόλυτη αυταπάρνηση τους έδινε τα καλύτερα. Η Ηλιάνα έκανε μεγάλα σχέδια για τα παιδιά της, το πως να τα σπουδάσει και το πως να τα στερεώσει στη μελλοντική τους ζωή. Ονειρεύονταν τη στιγμή-όπως άλλωστε κάθε μάνα- να παντρέψει τα παιδιά της και να χαίρετε με τις φωνές και τα χαμόγελα των εγγονών της. όλα κυλούσαν όπως τα σχεδίαζε η ηρωίδα μάνα. Το απρόπτο στα τέλη του 2018, της χάλασε τα σχέδια. Ένα πρωί ξύπνησε και ένιωσε άσχημα, η Ηλιάνα αποφάσισε να μείνει στο σπίτι για μερικές ημέρες και να μην πάει στη δουλειά. Σκέφτηκε ότι η αδιαθεσία είναι από την υπερβολική κούραση και τίποτα παραπάνω. Μετά από 3 μέρες η κατάσταση όλο και χειροτέρευε. Έτσι αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο. Οι γιατροί εκεί μετά από έναν σχολαστικό έλεγχο, της είπαν ότι θα χρειαστεί να μείνει παραπάνω από ότι νόμιζε και οι εξετάσεις να γίουν βαθύτερες γιατί κάτι πολύ σοβαρό υποπτεύονταν. Η ηλιάνα προβληματίστηκε για το που θα άφηνε τα τρία της παιδιά. Κοιτάζοντας από το παράθυρο του νοσοκομείου θυμήθηκε τον χαμό των γονιών της. Τους έχασε σε τροχαίο δυστύχημα. Και μία αδερφή που είχε την έχασε σε μία επέμβαση υποτίθεται ρουτίνας. Στη γειτονιά της υπήρχε ένα ζευγάρι με δύο παιδιά σχεδόν στην ίδια ηλικία με τα δικά της. Η ηλιάνα συνέρχεται και βλέπει την Χρυσάνα και τον Κυριάκο, το νέο ζευγά της γειτονιάς της  με τα δύο παιδιά. “Ηλιάνα μόλις έμαθα για σένα και έσπευσα το συντομότερο να σε δω. Μην ανησυχείς είμαστε δίπλα σου, θα κρατήσουμε τα τρία παιδιά σου όσο χρειαστεί. μην αγχώνεσαι γι’ αυτά θα τα φροντίσουμε καλύτερα από τα δικά μας” είπε η Χρυσάνα και έδινε κουράγιο στην Ηλιάνα. Συγκινημένη με δάκρυα στα μάτια, η νέα μητέρα δεν είχε δύναμη να εκφράσει τις ευχαριστίες της καθώς το πρόβλημά της γίνονταν πιο αισθητό.

Οι μέρες κυλούσαν και η οικογένεια πλέον με τα πέντε παιδιά ζούσαν σαν να μη συνέβη τίποτα παρά τις δυσκολίες της ζωής. Η Χρυσάνα και ο Κυριάκος έκαναν τα πάντα για τα παιδιά της Ηλιάνας για να μην νιώσουν την απουσία της μητέρας τους. Η ημέρα έφτασε και επιτέλους η Ηλιάνα είναι στο σπίτι των γειτόνων της. Ανυπόμονη χτυπάει την πόρτα του σπιτιού και περιμένει πως και πως να δει τα παιδιά της. Η ζωή της Ηλιάνας πλέον δεν ήταν όπως πριν. Κουρασμένη από το νοσκομείο, αγκαλιάζει τα παιδιά της τα φιλάει αχόρτασα σαν να μην τα χορταίνει και κλαίει ακατάπαυστα.

Το νέο ζευγάρι καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και με τρόπο απομακρύνουν τα παιδιά στο δωμάτιο παιχνιδιών. Η Χρυσάνα προσπάθησε πολύ να ηρεμήσει την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα αγκάλιαζε το ζευγάρι και τους φιλούσε συνεχώς τα χέρια. Όλη την ώρα εξέφραζε ευχαριστίες σε σημείο που το νέο ζευγάρι φοβήθηκε με αυτή την συμπεριφορά. Ο Κυριάκος ρωτάει: “Πες μας Ηλιάνα τι σου συμβαίνει; Δεν σε αναγνωρίζω, μας τρομάζεις.” Με τα βίας βρίσκει κουράγιο και εξηγεί στο νέο ζευγάρι ότι οι γιατροί της βρήκαν καρκίνο του εντέρου επιθετικό και οι μέρες της λιγοστεύουν. Σοκαρισμένοι η Χρυσάνα με τον κυριάκο από τα νέα της Ηλιάνας, κοίταγαν ο ένας τον άλλον στα μάτια δίχως να μπορούν να μιλήσουν.

Η Συνέχεια στο παρακάτω λινκ

ΠΗΓΗ: Youtube- Αληθινής ιστορίες ζωής.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα