Κυριακή, 28/04/2024 | 19:51

Γιάννενα: Η μεγάλη επιτυχία του Canteen Festival – Φεστιβάλ Καντίνας, συνεχίζεται

990 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/06/2023, 4:45 μμ | 0 σχόλια
Η μεγάλη επιτυχία του Canteen Festival – Φεστιβάλ Καντίνας συνεχίζεται παρά τις αντιξοότητες του καιρού.
Καθημερινά ο παραλίμνιος χώρος του parking στο Πέραμα, κατακλύζεται από γευσιγνώστες και λάτρεις του καλού φαγητού, της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας.
Η ποικιλομορφία των γεύσεων, το καθημερινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα και η μεγάλη επισκεψιμότητα τράβηξε το ενδιαφέρον δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι που αφιέρωσε ένα ειδικό ρεπορτάζ στο Φεστιβάλ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σπηλαίου Περάματος, έδωσαν μια μέρα παράταση στο Φεστιβάλ, αφού πολλοί είναι αυτοί που το ζήτησαν και κατά συνέπεια το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
Σάββατο 17 Ιουνίου 12.00 – 00.00
Κυριακή 18 Μαΐου 12.00 – 00.00
Δευτέρα 19 Μαϊου 17.00 – 00.00. Η τελευταία βραδιά θα κλείσει με ένα μεγάλο Ηπειρώτικο γλέντι.
Να τονίσουμε εδώ πως συμβολικό ποσό, από τα έσοδα για τον σκοπό της κοινωνικής δράσης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, δόθηκε σε μεγάλο αθλητικό γεγονός, το τουρνουά beachvolley του Γιάννενα Α.Σ., συμβάλλοντας έτσι στους σκοπό του Φεστιβάλ που έχει πάντα και παντού κοινωνικό πρόσημο, από τα έσοδα της εισόδου.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
https://thessaloniki-brand.gr ή συνδεθείτε στα κοινωνικά δίκτυαCanteen Festival – Φεστιβάλ Καντίνας

Η Thessaloniki Brand ιδρύθηκε το 2016 ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Α.Μ.Κ.Ε.), εγγεγραμμένη στο Μητρώο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε άλλα μητρώα κρατικών φορέων. Η δράση της επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Το πεδίο δραστηριοτήτων της περιλαμβάνει δημόσιες σχέσεις, οργάνωση και δημιουργία εκδηλώσεων, συνεδρίων και φεστιβάλ, παραγωγή μουσικών, θεατρικών και τηλεοπτικών παραγωγών, management καλλιτεχνών και δημοσίων προσώπων εν γένει. Σε αδρές γραμμές συμβάλλει στην
τουριστική προβολή και ανάπτυξη Δήμων και Περιφερειών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα