Σάββατο, 27/04/2024 | 20:36

Την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε στην Πρέβεζα το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

1362 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/06/2023, 9:22 πμ | 0 σχόλια
Με ομιλητή τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο και παρουσία φίλων, μελών αλλά και των υποψηφίων βουλευτών του , το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην παραλία της Πρέβεζας.
Ο κ. Σπυρόπουλος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε κρίσιμη την εκλογική μάχη της Κυριακής υπογραμμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ διαθέτει τη μόνη αξιόπιστη πρόταση για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία εκφράζοντας επίσης την άποψη ότι είναι η πολιτική δύναμη που μπορεί να ασκήσει αξιόπιστη και μαχόμενη αντιπολίτευση.
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στην οικονομική- και όχι μόνο κρίση- που βιώνουν οι πολίτες ασκώντας έντονη κριτική στη Ν.Δ για την διαχείριση των θεμάτων αυτών ωστόσο τα “βέλη “ του στράφηκαν και κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο χαρακτήρισε “δεκανίκι” της Ν.Δ στα αντιλαϊκά μέτρα.
Ο ομιλητής έθιξε μια σειρά από ζητήματα στα οποία το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δίνει απαντήσεις μέσω του προγράμματός του κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη στήριξη των νέων ζευγαριών έτσι ώστε να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα , την στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας καθώς και την αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων που έχασαν το ΕΚΑΣ.
Τέλος ο κ. Σπυρόπουλος κάλεσε τους πολίτες να δώσουν τη μάχη μαζί με το ΠΑΣΟΚ το οποίο όπως ανέφερε ξαναμπαίνει δυναμικά και με αξιώσεις στη μάχη καταθέτοντας την προσωπική του εμπειρία αλλά και των υπολοίπων στελεχών του κόμματος από την αγάπη του κόσμου που – όπως επεσήμανε- αποτυπώθηκε καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα