Δευτέρα, 29/04/2024 | 08:35

Πρεβεζάνος επιχειρηματίας σε Ακτή φώναζε: Ωχ Παναγία μου & Ιταλίδα τουρίστρια “έσκασε” στα γέλια!

4439 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/06/2023, 7:08 πμ | 0 σχόλια

Είχε συνηθίσει να πηγαίνει 7 το πρωί για μπάνιο σε γνωστή παραλία της Πρέβεζας. Έτσι το είχε προγραμματισμένο να πηγαίνει να κάνει το μπανάκι του και μετά να ξεκινά να σχεδιάζει την ημέρα για το κατάστημά του με τα ψώνια που έπρεπε να κάνει καταστηματάρχης εστίασης στην Πρέβεζα.

Αυτό το πρωί όμως ήταν λίγο… διαφορετικό καθώς ήταν έτοιμος να κάνεις την καθημερινή πρωινή του βουτιά! Έχοντας συνηθίσει να είναι ο μόνος που κολυμπά 7 το πρωί στη συγκεκριμένη παραλία, στη θέα Ιταλίδας Τουρίστριας Θεάς κατά την περιγραφή του, ταράχτηκε.

Την είδε να φορά ένα ολίγον αποκαλυπτικό μαγιό, έτρξε μπήκε μέσα στη Θάλασσα, έκανε μακροβούτι και βγαίνοντας στην επιφάνεια άρχισε να χτυπά με μανία το νερό να κάνει κυματάκια και να φωνάζει :”Ωχ Παναγία μου, τι τραβάω ο Χριστιανός”. Ξανά χτύπημα τα χέρια του στο νερό της θάλασσας και επιμονή: “Τι τραβάω ο Χριστιανός”.

Οι φωνές του κέντρισαν το βλέμμα τρης Ιταλίδας Τουρίστριας που αρχικά δεν αντέδρασε, στη συνέχεια όμως ξέσπασε σε γέλιο και μάλιστα νευτρκό γέλιο, δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει και γελούσε δυνατά.

Το γέλιο της Ιταλίδας τουρίστριας άρεσε στον Πρεβεζάνο επιχειρηματία, που της χαμογέλασε και του χαμογέλασε κι εκείνη, αλλά μέχρι εκεί, μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε για να προγραμματίσει τις δουλειές του.

Μοιάζει με Love story χωρίς happy end το σκηνικό, προτροπή μας προς τον Πρεβεζάνο επιχειρηματία, εάν την δεις ξανά στην ίδια Ακτή πήγαινε να της μιλήσεις και φεύγεις μετά για τις δουλειές σου!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα