Σάββατο, 27/04/2024 | 18:52

Πρέβεζα-Όμορφη πόλη: Ο πεζόδρομος σε χρήση και τα τουριστικά σκάφη τονώνουν την οικονομία

1333 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/06/2023, 12:56 μμ | 0 σχόλια

 

Το μεγάλο έργο των κρηπιδωμάτων του πεζόδρομου του λιμανιού, ή αν θέλετε της παραλίας Πρέβεζας έχει ολοκληρωθεί. Ο πεζόδρομος έχει δοθεί προς χρήση, από το Σάββατο 10 Ιουνίου, νέα παγκάκια στο μήκος του. Από την αριστερή πλευρά οι φοίνικες που έχουν αντέξει και δίνουν ένα τροπικό τοπίο και δίπλα τους τα καταστήματα εστίασης με την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Καφέ και Εστιατόρια ικανά για να καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα, φιγουράρουν και αφήνουν ικανοποιμένους έλληνες και ξένους επισκέπτες αφού οι υψηλές υπηρεσίες που παρέχονται συνδυάζονται με πολύ προσιτές τιμές και κάθε άλλο παρά… απλησίαστες.

Και συνεχίζεις το περάτημά σου στη προκυμαία και απολαμβάνεις τη φύση και το μεγαλείο της. Μία φύση που όσο κι αν περπατάς δε στματά να πειποιείται τον εαυτό της και να σου φτάχνει τη διάθεση. Να βγάζει εσένα και την παρέα σου, έξω από τα κοινότυπα και τα τετριμμένα, έξω από τα συνηθισμένα και να απολαμβάνεται όλες αυτές τις ομορφιές.

Σαν ένα από τα ωραιότερα δώρα που προσφέρεται στους εαυτούς σας και στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Τα τουριστικά σκάφη να έχουν πάρει σειρά και να έχουν εξαπλωθεί σε όλο το μήκος και να τονώνουν τους ελεύθερους επαγγελματίες και την τοπική οικονομία της Πρέβεζας, αλλά και η θέα τους να είναι εντυπωσιακή.

Λίγα βήματα μέσα τα κουτκούκια, τα εστιατόρια και οι ταβέρνες της Πρέβεζας, συγκεντρωμένα και εκεί υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσίες και εκεί χαμηλές και ιδιαίτερα προσιτές τιμές με τις γαστρονομικές απολαύσεις να μην έχουν τελειωμό.

Πιο μέσα το ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας, η κεντρική αγορά, με τα καταστήματα έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Από το γραφικό ιστορικό κέντρο, τα ραντεβού κάτω από το Ενετικό ρολόι του Αγίου Χαραλάμπους, μέχρι το γραφικό Σαϊτάν Παζάρ και η ομορφιά συνεχίζεται, μαζί με τις γαστρονομικές απολαύσεις.

Αυτή είναι η Πρέβεζα, μια όμορφη πόλη που όποιος την επισκέπτεται τον γοητεύει αμέσως με το πρώτο άγγιγμα, με το πρώτο βήμα, με την πρώτη ματιά, σαν τον κεραυνοβόλο έρωτα.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα