Κυριακή, 28/04/2024 | 20:25

Πρέβεζα: Το λιμενικό στα ίχνη νεαρών, που έκλεψαν από περίπτερα, συγκεκριμένο προϊόν

1714 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/06/2023, 9:54 πμ | 0 σχόλια

Πέρασαν πολλά χρόνια από την πρωτότυπη κλοπή που είχε γίνει στο γνωστό μπιλιαρδάδικο του αείμνηστου Μάκη Μαρκή στην Πρέβεζα.

Ο τότε δράστης έχοντας θεματάκια ψυχολογικής φύσεως, εισέβαλλε με κάποιο τρόπο στο μπιλιαρδάδικο, έκλεψε από το ταμείο μόνο… τρία ευρώ (προφανώς για καφέ) απλά δυσκολεύονταν να βγει έξω και κάθονταν μέσα στο μπιλιαρδάδικο!

Τελικά … μετά από θόρυβο που προκλήθηκε  στη γειτονιά, (ήξεραν ότι κάποιος είχε εισβάλλει στο κατάστημα, αλλά δεν ήξεραν ποιός) ειδοποιήθηκε η αστυνομία, πήγαν στο μπιλιαρδάδικο άνδρες της ασφάλειας Πρέβεζας, διαπίστωσαν ότι στο ταμείο του καταστήματος υπήρχαν σχεδόν όλα τα χρήματα και είδαν τον συμπαθή τύπο να κάθεται ατάραχος και να τους εξηγεί ότι πήρε… τρία ευρώ για καφέ.

Από τότε έχουν περάσει χρόνια, όμως όπως σε τόσα άλλα πράγματα η πρωτοτυπία υπάρχει πάντα στην πόλη της Πρέβεζας, έτσι ακόμα και στο ζήτημα των κλοπών η πρωτοτυπία καλά κρατεί και στις μέρες μας.

Νεαροί που σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τις κινήσεις τους έχουν καταγράψει κάμερες έσπασαν λουκέτα από περίπτερα και δεν έκλεψαν ούτε χρήματα, ούτε άλλα προϊόντα, αλλά συγκεκριμένο προϊόν που μοιάζει με αναψυκτικό και αναγράφεται πάνω στο μπουκάλι: Energy Drink.

Αυτό ήθελαν να κλέψουν τα παιδιά, αυτό έκλεψαν, δεν πήραν τίποτε άλλο, όμως σύμφωνα με τον νόμο ακόμα και η…επιλεκτική κλοπή, δεν παύει να είναι κλοπή.

Δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι κάποιος από την παρέα πήγε στην αρμόδια αρχή να παραδεχτεί τη λάθος συμπεριφορά, προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα. Όπως επίσης δεν επιβεβαιώνεται το αν είναι ανήλικοι ή όχι.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι  στο λιμεναρχείο Πρέβεζας (αφού οι κλοπές έγιναν σε παραλιακά περίπτερα), αξιοποιώντας το υλικο που έχει καταγραφεί με τις κινήσεις των νεαρών σε κάμερες, βρίσκονται στα ίχνη τους.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα