Πέμπτη, 25/04/2024 | 20:21

Πρέβεζα: Η απειλή Άγγλου επισκέπτη για καταγγελία στο BBC, η κινητοποίηση αστυνομίας & λιμενικού!

6231 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/06/2023, 8:51 πμ | 1 σχόλιο

Δεν πέρασαν παρά λίγες μέρες από μία περίεργη υπόθεση που εκτυλίχθηκε στο παραλιακό πάρκινγκ στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα.

Άγγλο επισκέπτη που επισκέπτεται επί σειρά ετών την Πρέβεζα, προσέγγισαν άτομα από ειδική ομάδα πληθυσμού με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα.

Προσέξτε, δεν χρησιμοποίησαν βία για να πετύχουν το σκοπό τους, όμως τον πλησίασαν και του ζητούσαν χρήματα με την άμεση απάντησή του να είναι: “Δεν έχω”.

Παρά την αάντησή του, τα άτομα από την ειδική ομάδα πληθυσμού της Πρέβεζας, δεν φαίνεται να πτοήθηκαν και έγιναν ιδιαίτερα φορτικοί και πιεστικοί και συνέχισαν επίμονα να του ζητούν χρήματα και ο ίδιος να τους δίνει την ίδια απάντηση, ότι δηλαδή δεν έχει.

Σε κάποια στιγμή δεν άντεξε και κάλεσε και την αστυνομία και το λιμενικό απειλώντας ότι εάν δεν πάρουν θέση για το θέμα και εάν δεν ενεργοποιηθούν  θα καταγγείλει στο BBC ότι το Ελληνικό κράτος επιτρέπει σε ειδική ομάδα πληθυσμού να ενοχλεί με επίμονους τρόπους τουρίστες κάνοντας επετεία.

Δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά και τόσο από την αστυνομία όσο και από το λιμεναρχείο Πρέβεζας έσπευσαν δυνάμεις στο παραλιακό πάρκινγκ της οδού Σπηλιάδου στην Πρέβεζα, ενώ τα άτομα από την ειδική ομάδα πληθυσμού είχαν γίνει… καπνός, είχαν εξαφανιστεί.

Στη συνέχεια έγιναν έρευνες από τις ένστολες αρχές για τον εντοπισμό τους.

1 σχόλιο για “Πρέβεζα: Η απειλή Άγγλου επισκέπτη για καταγγελία στο BBC, η κινητοποίηση αστυνομίας & λιμενικού!”

  1. Ο/Η Γιώργος λέει:

    πρέπει να κοπεί χθες αυτή η ιστορία. έχουν θράσος. μπαίνουν ακόμη και στα ιστιοφόρα με τσαμπουκα

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα