Σάββατο, 27/04/2024 | 14:01

Πρέβεζα: Συνεργασία Δήμου & αστυνομίας για τα αναγκαία μέτρα διαχείρισης της τουριστικής περιόδου

480 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/06/2023, 12:48 μμ | 0 σχόλια

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας και το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας συνεργάστηκαν στο  πλαίσιο αναγκαίων μέτρων διαχείρισης της πολύ αυξημένης κυκλοφορίας λόγω τουριστικής περιόδου.

 

Συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Γεωργάκο πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ενωσης   Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μυλωνά , τον γεν.Γραμματέα κ. Βασίλη Στέφο και τον κ. αντιπρόεδρο Ιωάννη Δήμα.

Η συνεργασία που ακολούθησε αφορούσε θέματα οδικής ασφάλειας σε συνάρτηση με την μεγάλη  αύξηση του όγκου των οχημάτων στις εθνικές οδούς και το υπόλοιπο οδικό δίκτυο κατά τα τελευταία   έτη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, λόγω μεγάλης μετρήσιμης αύξησης της τουριστικής περιόδου  στο Δήμο Πρέβεζας.

Στο επίκεντρο εκτός όλων των θεμάτων που προκύπτουν κυριάρχησε το οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα   που δημιουργείται στο Λούρο, από τα αυτοκίνητα τα οποία κατευθύνονται προς τις παραλίες της  περιοχής.

Και από τις δύο πλευρές προτάθηκαν καλές πρακτικές και εφαρμογές που μπορούν να βοηθήσουν στο  θέμα αυτό ώστε να βοηθηθούν τόσο οι πολυάριθμοι επισκέπτες για τις φημισμένες παραλίες του Δήμου Πρέβεζας όσο και η καθημερινότητα των Δημοτών.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος ευχαρίστησε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας για την επίσκεψη και τις προτάσεις τους από την πολυετή εμπειρία τους διαβεβαιώνοντας ότι θα τις μεταφέρει στις αρμόδιες υπηρεσίες ενώ επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες  συναντήσεις οι οποίες προάγουν τις συνεργασίες των αρμοδίων αρχών και συμβάλλουν στην  εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα