Δευτέρα, 29/04/2024 | 17:33

Και νέα επίσκεψη Μητσοτάκη στο νομό Πρέβεζας-Σε ποια περιοχή θα πάει αυτή τη φορά…

1696 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/06/2023, 9:14 μμ | 0 σχόλια

 

Την προεκλογική περίοδο πριν τις εκλογές της 21ης Μαϊου ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την κοσμοπολίτικη Πάργα.

Καλά πληροφορημένες πηγές – τις οποίες ωστόσο μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη- μας μιλούν και για νέα επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό Πρέβεζας, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 12 Ιούνη. Έχουμε δεδομένη την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη όπως όλα δείχνουν μιας και το ΠΑΣΟΚ δίνει μάχη για την βουλευτική έδρα στο νομό Πρέβεζας και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ενόψει των επαναληπτικών εθνικών εκλογών της 25ης του Ιούνη θα έχουμε και νέα επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε ποιό σημείο του νομού θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψή του αυτή τη φορά; Γίνεται λόγος για επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δήμο Ζηρού στην Φιλιππιάδα.

Έτσι κλείνει και με τους τρεις δήμους του νομού Πρέβεζας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον Ιούλιο του 2022 είχε επισκεφθεί τον Δήμο Πρέβεζας και την πόλη της Πρέβεζας, τον Μάιο του 2023 είχε επισκεφθεί τον Δήμο Πάργας και την Πάργα και τον Ιούνη του 2023 όπως όλα δείχνουν τον Δήμο Ζηρού και τη Φιλιππιάδα!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα