Σάββατο, 20/04/2024 | 12:47

Η “ΑΚΤΗ” η Πρώτη Πρεβεζάνικη μπύρα, έχει τρελή ζήτηση…

1274 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/06/2023, 9:44 πμ | 0 σχόλια

Ίσως και οι παραγωγοί της, οι εμπνευστές της να μην περίμεναν αυτό που θα γίνονταν με την πρώτη Πρεβεζάνικη μπύρα, την ΑΚΤΗ.

Η Ακτή (Κυανή;) μέσα από δημοσιεύμά μας, έγινε ήδη αγαπημένη χιλιάδων Πρεβεζάνων, ενώ πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει στην αγορά, έχει τεράστια, έχει τρελή ζήτηση.

Καταστηματάρχες Εστίασης, Περίπτερα, ζητούν να ενημερωθούν για το πως θα μπορέσουν να προμηθευτούν κιβώτια μπύρες “ΑΚΤΗ” την Πρεβεζάνα Μπύρα που για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους έρχεται με φόρα, για να κατακτήσει το κοινό.

Λεπτομέρειες για τους τρόπους που μπορεί να γίνει η προμήθεια και η αγορά της μπύρας, αναμένεται να υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες.

Η περιοχή μας έχει κατακτήσει πολλά μήκη και πλάτη με τα εξαιρετικής ποιότητας ούζα και τσίπουρα που βγάζει, τώρα ήρθε η σειρά της Πρεβεζάνικης Μπύρας νμα πετύχει κάτι ανάλογο, έρχεται η ώρα της “ΑΚΤΗΣ”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτοι τυχεροί που την δοκίμασαν μιλούν για εξαιρετικής ποιότητας μπύρα! Ευχόμαστε να έχει καλή επιτυχία, αν και τη θεωρούμε δεδομένη.

Η “ΑΚΤΗ” έρχεται να κατακτήσει το κοινό.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα