Κυριακή, 28/04/2024 | 05:59

Επιστολή της Στέλλας Βαρτελάτου: «Τι και αν προσπάθησαν να μας θάψουν, δεν ήξεραν ότι ήμασταν ένας σπόρος»

624 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/06/2023, 11:04 πμ | 0 σχόλια

 

«Τι και αν προσπάθησαν να μας θάψουν, δεν ήξεραν ότι ήμασταν ένας σπόρος»

Ντ.Χ

Το ΠΑΣΟΚ, οι ηγεσίες του και όλοι εμείς, ο καθένας από το δικό του μετερίζι έχουμε διέλθει από εκείνες τις κυκλικές διακυμάνσεις που προσδιορίζουν και την ζωή. Περάσαμε από την ύφεση… όχι όμως την διάλυση! διότι το ΠΑΣΟΚ όπως κάθε υγιής οργανισμός στον πυρήνα του διαθέτει εγγενή αντανακλαστικά ανάκαμψης, αυτοδιόρθωσης. 

Πλέον η εμπιστοσύνη μας με τον κόσμο βρήκε την ισορροπία της. 

Υπάρχει ένας βαθμός αισιοδοξίας εναλλασσόμενος με τις αμφιβολίες αν η ανάκαμψη θα επέλθει πραγματικά, ωστόσο έχουμε εισέλθει πλέον στην φάση της ανάκαμψης και οφείλουμε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην διαμόρφωση της κορύφωσης της εμπιστοσύνης του κόσμου με το ιστορικό μας Κίνημα διότι στην συντριπτική πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ είμαστε όλοι εμείς.

Η γιαγιά, ο παππούς, η μαμά ο μπαμπάς, που είναι σκληρά εργαζόμενοι, τίμιοι, αξιοπρεπείς άνθρωποι χωρίς μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Που είναι ευγνώμονες και περήφανοι για την ζωή τους που είναι πρόθυμοι να εργαστούν για μια ιδέα που θα βελτιώνει το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους. Που λένε την αλήθεια.

Για αυτό πρέπει να έχουμε κόμματα και ηγέτες που να αντανακλούν αυτό.

Για αυτό είναι επικίνδυνο όταν η ηγεσία μας λέει ή είναι κάτι διαφορετικό.

Οι παλαιότερες γενιές έζησαν, οι επόμενες βιώσαν και οι νέες γενιές κουβαλούν τις καταβολές της ιστορικότητας και του βάθους του πολιτικού περιεχομένου του ΠΑΣΟΚ που άλλαξε την δομή της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας μας.

Για αυτό διοχετεύω την πίστη μου ότι, οι μάχες που θα δώσω θα αναδεικνύουν την ελπίδα ότι μπορούμε να ξαναζήσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον και να δημιουργήσουμε μια καλύτερη συνθήκη για τα παιδιά μας.

Και σας ζητώ να δείξουμε όλοι μαζί την πίστη μας, την ανθρωπιά μας και την πολιτική μας ταυτότητα, κορυφώνοντας το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές τις 25η Ιουνίου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα