Κυριακή, 28/04/2024 | 05:52

Εκτεταμένες παρεμβάσεις αποκατάστασης ζημιών δρομολογεί ο Δήμος Πρέβεζας

906 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/06/2023, 1:59 μμ | 0 σχόλια
Στη δημοπράτηση ενός μεγάλου έργου προϋπολογισμού 750.000 χιλ. ευρώ προχωρά ο Δήμος Πρέβεζας. Πρόκειται για τις αποκαταστάσεις ζημιών οδικών υποδομών-άρση επικινδυνότητας σε περιοχές του Δήμου Πρέβεζας που επλήγησαν από τη θεομηνία που έπληξε και τις 3 δημοτικές ενότητες στις 10 και 12 Δεκεμβρίου 2021.
Αποτέλεσμα των βροχοπτώσεων ήταν να υπερχειλίσουν αυλάκια απορροής , να γίνει έντονη διάβρωση του οδοστρώματος και να καταστραφούν ολοσχερώς τμήματα του οδικού δικτύου καθώς και των αγροτικών δρόμων με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων και να είναι μη ασφαλής η μετακίνηση από και προς τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.
Με τη μελέτη που εκπόνησαν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου θα αποκατασταθούν οι ζημιές, θα ανακατασκευαστεί το κατεστραμμένο οδόστρωμα καθώς επίσης τεχνικά έργα και τοιχεία αντιστήριξης όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.
Παρεμβάσεις θα γίνουν σε Άνω Ράχη, Ωρωπό, Λούρο, Σκιαδά, Σφηνωτό, Κοτσανόπουλο, Ρεματιά, Μυρσίνη, Βράχο, Σινώπη, Εκκλησιές, Κανάλι, Κρυοπηγή, Ριζά, Σαμψούντα, Χειμαδιό, Μύτικα και Μιχαλίτσι.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα