Δευτέρα, 29/04/2024 | 00:56

Αιχμαλώτισαν και χτύπησαν μέχρι θανάτου τον καρχαρία που κατασπάραξε 23χρονο

3117 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/06/2023, 2:52 μμ | 0 σχόλια

Ο καρχαρίας-τίγρης που κατασπάραξε έναν 23χρονο πριν από λίγες μέρες σε παραλία της Αιγύπτου πιάστηκε από ψαράδες και σύρθηκε στην στεριά, όπου το συγκεντρωμένο πλήθος τον χτύπησαν με ρόπαλα μέχρι να βρει μαρτυρικό θάνατο «για εκδίκηση».

Πριν από λίγες μέρες, ο 23χρονος Ρώσος Βλαντιμίρ Ποπόβ, ο οποίος κολυμπούσε στο θέρετρο της Χουργκάντα στην Αίγυπτο, εγκλωβίστηκε ξαφνικά από έναν καρχαρία. Οι άλλοι παραθεριστές είχαν βγει από το νερό και φώναζαν στον Ποπόβ να κολυμπήσει μακριά από τον καρχαρία πριν τον κατασπαράξει μέχρι θανάτου. Το αποτρόπαιο θέαμα παρακολουθούσε ανήμπορος από την ακτή και ο πατέρας του νεαρού.

Αφού σκότωσαν τον καρχαρία, τον τεμάχισαν και μέσα στα έντερά του βρήκαν τα λείψανα του νεαρού άνδρα, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Al Arabiya.

Καθηγητής στο Εθνικό Ινστιτούτο Θαλασσίων Επιστημών της Αιγύπτου, αποκάλυψε επίσης ότι ο καρχαρίας ήταν θηλυκός.

«Πήγαμε στην παραλία για να χαλαρώσουμε. Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία, όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα» είπε ο πατέρας του άτυχου 23χρονου, διηγούμενος την τραγωδία που έζησε.

«Τι είδους βοήθεια μπορείτε να δώσετε; Αυτό το μακελειό έγινε σε 20 δευτερόλεπτα. Πρόκειται για μια απολύτως γελοία σύμπτωση, διότι πρόκειται για μια ασφαλή παραλία. Υπάρχουν πλοία και γιοτ τριγύρω. Δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο εκεί. Συνήθως οι καρχαρίες επιτίθενται σε άγριες και απόμακρες παραλίες. Είναι απλά κάποιο είδος κακής μοίρας» πρόσθεσε, τονίζοντας πως θα αποτεφρώσει ό,τι έχει μείνει από τον γιο του και θα επιστρέψει τις στάχτες του στην πατρίδα τους, τη Ρωσία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα