Παρασκευή, 19/04/2024 | 18:45

Συνεδρίασε η διακομματική επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας

297 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/05/2023, 9:32 πμ | 0 σχόλια

Την πρώτη της συνεδρίαση ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου πραγματοποίησε η διακομματική επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας υπό την προεδρία του δημάρχου Νίκου Γεωργάκου.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Γρηγόρης Κουμπής και εκπρόσωποι κομμάτων που λαμβάνουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.
Μετά από την εισήγηση του κ.Γεωργάκου και διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε η κατασκευή από τον Δήμο μιας εξέδρας μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών και μιας δεύτερης στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων, δεδομένου ότι στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης των κρηπιδωμάτων.


Ο Δήμος θα μεριμνήσει να υπάρχουν οι κεντρικοί προβολείς και δυο πύργοι για τα ηχητικά τα οποία όμως θα προμηθευτούν τα ίδια τα κόμματα.
Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκαν τα σημεία τοποθέτησης περιπτέρων, ταμπλό, αφισών και λοιπού προεκλογικού υλικού σε σημεία που δεν παρεμποδίζουν την κυκλοφορία, ενώ οι εκπρόσωποι των κομμάτων ενημερώθηκαν και για τους τρόπους ισότιμης προβολής μέσα από τη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα