Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:07

Προχωρούν οι εργασίες απομάκρυνσης αμιάντου από το Κάστρο του Αγίου Ανδρέα στην Πρέβεζα

315 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/05/2023, 9:40 πμ | 0 σχόλια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από την Τετάρτη 3 έως και την Τρίτη 9 Μαίου στην οδό περιμετρικά του κάστρου Αγίου Ανδρέα Πρέβεζας προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες για την απομάκρυνση αμιαντούχων υλικών από στέγες κτισμάτων .
Πιο συγκεκριμένα από την οδό Π.Τσαλδάρη έως την οδό Μ.Μπότσαρη και από ώρες 8 το πρωί έως 6 το απόγευμα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία προκειμένου να προστατευθούν τα οχήματα από τυχόν πτώσεις υλικών αλλά και διασπορά ινών αμιάντου.


Η συγκεκριμένη κυκλοφοριακή παρέμβαση κρίνεται αναγκαία για την πραγματοποίηση των εργασιών που έχει αναλάβει και υλοποιεί εξειδικευμένη εταιρεία με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ηπείρου στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για την αξιοποίηση του Κάστρου.
Τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση των αμιαντούχων υλικών από το ανατολικό τμήμα εκεί όπου υπήρχαν τα κατεστραμμένα στέγαστρα ενώ τα υλικά που αφαιρέθηκαν συσκευάστηκαν και απομακρύνθηκαν από το χώρο σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα