Σάββατο, 20/04/2024 | 09:12

Πρέβεζα: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό!

575 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/05/2023, 8:10 μμ | 0 σχόλια

Μετράμε αντίστροφα για τις επαναληπτικές εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου και στο νομό Πρέβεζας ήδη έχει ξεκινήσει η μάχη για το ποιός θα πάρει την βουλευτική έδρα.

Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, αλλά και αισιοδοξία αφού βλέπουν σε καθημερινή βάση τη συσπείρωση που υπάρχει, πολίτες από άλλους κομματικούς χώρους να κάνουν τη δική τους επιλογή για το ποιόν θέλουν να πάρει τη βουλευτική έδρα στο νομό Πρέβεζας και γενικά υπάρχει ένα κλίμα ελπίδας.

Η νομαρχιακή επιτροπή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ είναι σημαιοφόρος αυτής της μάχης και το φωτογραφικό στιγμιότυπο της Άννας, του Μιχάλη και της Χριστίνας που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, δείχνει την αισιοδοξία και την πίστη που επικρατεί.

Η νομαρχιακή επιτροπή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ έχει πάρει θέση μάχης, το ίδιο και υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, το ίδιο παλιά και νέα στελέχη του Κινήματος, το ίδιο και κόσμος που φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ και επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ, το ίδιο και πολίτες άλλων κομματικών αποχρώσεων που επιλέγουν η βουλευτική έδρα του νομού Πρέβεζας, να ανήκει στο ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό, Ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και οι εκλογές της 25ης του Ιούνη παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στο νομό Πρέβεζας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα