Σάββατο, 27/04/2024 | 21:27

Πρέβεζα: Συστράτευση Δυνάμεων στο ΠΑΣΟΚ, απογοήτευση στον ΣΥΡΙΖΑ, στο δρόμο για τη βουλευτική έδρα

494 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/05/2023, 1:56 μμ | 0 σχόλια

 

Ιδιαίτερη κινητητικότητα παρατηρείται στο ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας ενόψει των επαναληπτικών εθνικών εκλογών την 25η Ιουνίου.

Σε κλίμα αισιοδοξίας που  υπάρχει στις τάξεις των προοδευτικών ανθρώπων στο νομό Πρέβεζας, εκφράζεται η πεποίθηση ότι η βουλευτική έδρα θα γράφει ΠΑΣΟΚ μετά τις εθνικές εκλογές.

Την ίδια στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιοδοξία βγάζει, βγάζει απογοήτευση ενώ μπαίνουν και τα τοπικιστικά χαρακτηριστικά σε…πρώτο πλάνο, με τον νυν βουλευτή Κώστα Μπάρκα να συγκεντρώνει τα εξ οικείων βέλη αφού στο πρόσωπο του υπάρχει δυσαρέσκεια και του ασκείται και έντονη κριτική.

Σε αντίθεση λοιπόν με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας που πλέον μετρούν μαζικές επιστροφές… συντρόφων, στον ΣΥΡΙΖΑ το κλίμα είναι μάλλον απογοητευτικό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα δοθεί η μάχη ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για το ποιό από τα δύο κόμματα θα πάρει τη δεύτερη βουλευτική έδρα στο νομό Πρέβεζας.

Η διαφορά των 3623 ψήφων που χωρίζει ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την βουλευτική έδρα μοιάζει να μην υπάρχει, όπως αγνοείται και κλίμα αισιοδοξίας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από αυτό που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ.

Παλιά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιοι βουλευτές, μαζί με την νομαρχιακή επιτροπή θα δώσουν όπως όλα δείχνουν τη μάχη και είναι δεδομένο ότι στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ την βουλευτική έδρα στο νομό Πρέβεζας, την έχουν σε κύκλο, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα