Παρασκευή, 03/05/2024 | 18:37

Δήμος Πρέβεζας: Η έλλειψη υποψηφιότητας από την κεντροαριστερά, ισχυροποιεί την υποψηφιότητα του Γιώργου Νίτσα

947 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/05/2023, 12:01 μμ | 0 σχόλια

 

Σε ότι αφορά το πρώτο κόμμα και στο νομό και στον Δήμο Πρέβεζας αναφορικά με τις Εθνικές εκλογές, η υπόθεση έχει μάλλον… κλείσει και πρόκειται ασφαλώς για τη ΝΔ.

Σε επίπεδο Δήμου Πρέβεζας όμως και με ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο δύο ψηφοδέλτια προερχόμενα από τη ΝΔ να διεκδικήσουν τον δήμο Πρέβεζας, δημιουργούνται κάποια δεδομένα που δεν περνούν απαρατήρητα.

Άνθρωποι της Κεντροαριστεράς το πάλεψαν από εδώ, το πάλεψαν από εκεί, δεν κατάφεραν να φτιάξουν ψηφοδέλτιο-μέτωπο. Και δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη χρονική στιγμή.

Δεδομένη είναι η υποψηφιότητα του γιατρού Κώστα Κύρλα ως επικεφαλής της Λαϊκής συσπείρωσης και βέβαια υπάρχει η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα που παίρνει ένα μεγάλο κομμάτι της κεντροαριστεράς αλλά και ένα σημαντικό κομμάτι ψηφοφόρων της ΝΔ.

Με βάση τα ποσοστά του 2019 και το περίπου 17% που είχε πάρει η παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” και ήταν τρίτη δύναμη και με το γεγονός ότι έχει διατηρήσει τους εκλεγμένους της δημοτικούς συμβούλους, ενώ έχει ανακοινώσει και αξιόλογα πρόσωπα για την περαιτέρω ενδυνάμωση του ψηφοδελτίου της, το φωτογραφικό στιγμιότυπο της στιγμής, δείχνει ότι είναι η μία από τις δύο αυτοδιοικητικές δυνάμεις που μπαίνουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Πρέβεζας.

Η άλλη δύναμη με βάση πάντα το φωτογραφικό στιγμιότυπο της στιγμής, είναι η παράταξη που διοικεί με επιτυχία τον Δήμο, η παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” του νυν δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου. Η παράταξη του κ. Γεωργάκου έχει κάνει διεύρυνση προς την κεντροαριστερά και προς αυτή την κατεύθυνση ήδη έχει συμφωνήσει με εκλεκτά πρόσωπα που θα διεκδικήσουν από κοινού τον Δήμο Πρέβεζας, αφού θα είναι υποψήφιοι της παράταξης “Δήμος της καρδιάς μας”.

Η μη υπάρξη, η έλλειψη πειστικής, επιβλητικής υποψηφιότητας ή έστω υποψηφιότητας από την κεντροαριστερά που να συσπειρώνει αλλά και το γεγονός ότι είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να έχουμε δύο ψηφοδέλτια από τη ΝΔ που θα διεκδικήσουν τον Δήμο Πρέβεζας, ισχυροποιούν την ανεξάρτητη παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα.

Τα παραπάνω πάντα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, σαν φωτογραφία αυτής της στιγμής …

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα