Τετάρτη, 24/04/2024 | 20:41

Πρέβεζα: Ο Θωμάς Τσούνης, ο όμορφος κόσμος του fan club και ο Μεγάλος Αντύπας!

712 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/05/2023, 8:03 πμ | 0 σχόλια

Έχει τον τρόπο να είναι μέσα σε πολιτιστικά γεγονότα, όπως κάνει η πεταλούδα στο φως. Κολλάει πάντα ο Θωμάς Τσούνης σε τέτοια γεγονότα και καταστάσεις, ένας από τους στυλοβάτες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, γιατί διαθέτει αμέτρητη θετική ενέργεια!

Σε εκδήλωση που έγινε στο “ΛΟΤΖΑ” στην Ηλιούπολη Αττικής εκεί όπου το fan club του Τιτανοτεράστιου Αντύπα τον τίμησε για τα 50 χρόνια του στη δισκογραφία βρέθηκε ο Θωμάς και η αλήθεια είναι ότι ως Κομιτάτο έχουμε πει πολλές φορές να φέρουμε τον Αντύπα για μουσική βραδιά στην Πρέβεζα, ο Θωμάς οφείλει να τον… ψήσει προς αυτή την κατεύθυνση!

Στον όμορφο κόσμο του fan club  που τίμησε τον Αντύπα υπάρχει κι αυτό το ξανθό γλύκισμα (Χρύσα Ντάκια, αρχηγός του fan club) όπως βλέπετε στη φωτογραφία.  Tου Κομιτάτου είναι το θηλυκό Θωμά; Κοιτάξτε το χαμόγελό της, χαμογελάρα μου…

Συγχαρητήρια στα παιδιά που τίμησαν τον Αντύπα, συγχαρητήρια στον ίδιο τον Αντύπα για τα 50 χρόνια στη δισκογραφία, μπράβο στον Θωμά που ήταν εκεί. Περιμένουμε τον Αντύπα στην Πρέβεζα μαζί με το γλύκισμα διότι τα ωραία πάνε μαζί, πάντα τέτοια!!!

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα