Παρασκευή, 19/04/2024 | 05:33

Πρέβεζα-επική ατάκα υποψηφίου: “Θα είσαι εχθρός μου, για όλη σου τη ζωή!”

463 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/05/2023, 8:42 μμ | 0 σχόλια

Τομεάρχης Νο 55: Εθνικές εκλογές και το… “Μακελειό” αρχίζει…

(Ο Τομεάρχης νομίζει ότι σχολιάζει την επικαιρότητα)

Ήρθε η στιγμή που όλοι και όλες περιμένατε, επανεμφάνιση του Τομεάρχη. Ναι, διότι ο Τομεάρχης αποφεύγει αφενός τα φθοροποιά φώτα της δημοσιότητας και επιστρέφει μόνο επειδή εσείς τον αναζητάτε και αυτή η επιστροφή μας λοιπόν γίνετε “επειδή εσείς το ζητήσατε”

Εκλογές κόμματα με φρου-φρου κι αρώματα, ψηφοδέλτια σταύρωναν κι όλη νύχτα κ@Υλωναν…

Στης βουλής τα έδρανα αχ κι εγώ να… τραγουδούσε ο αείμνηστος ο Τζιμάκος Πανούσης. Εθνικές εκλογές στο νομό Πρέβεζας και είπα κι εγώ πολύ ηρεμία είχε πέσει, δεν θα ξεφύγει κανένας; Με το που το σκεφτόμουνα, τσουπ έσκασε και το δεύτερο σκηνικό (Έχει τηλεπαθητικές δυνάμεις ο Τομεάρχης; Διαβάζει και κατευθύνει σκέψεις; όχι βέβαια) , πάλι στον Λούρο και με τον ίδιο υποψήφιο, αλλά διαφορετικό πρόσωπο. Πήγε το πρόσωπο το οποίο είναι πολύ αγαπητό στην περιοχή του Λούρου και όχι μόνο, να συναντηθεί με τον υποψήφιο και την παρέα του. Κι εκεί που ήταν όλα όμορφα κι απλά -με την ΑΕΚ στην καρδιά- ο υποψήφιος γύρισε με οργισμένο ύφος να λέει στο… πρόσωπο: “Αν δεν…, θα είσαι εχθρός μου για όλη σου τη ζωή”. Αυτό τώρα τι είναι; απώλεια ψυχραιμίας; Ένταση; Ηττοπάθεια; Ένα από τα τρία; Και τα τρία μαζί; θα σας γελάσω…

Το συνεφάκι φεύγει και έρχεται η Κυριακή 21 Μαϊου κι εκεί θα φανεί πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος…

Το αν θα πέσουν ορισμένοι από τα σύννεφα, να πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω, το ότι δεν θα τους αρέσει το εκλογικό αποτέλεσμα, το θεωρώ δεδομένο. Εκεί βέβαια θα γειωθούν στη σκληρή πραγματικότητα γκαλοπολόγοι, “Αισιόδοξοι” και “ένθερμοι” υποστηρικτές και ο παλιός  αυτοδιοικητικός που είναι… διαβόλου κάλτσα. Παίζει με τη ΝΔ πότε με τον έναν πότε με τον άλλον υποψήφιο, είναι με όλους τους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ότι αρπάξει. Πανέξυπνος, τώρα αν θα του βγει και τι θα του βγει κι αν τον έχουν πάρει χαμπάρι, δεν μπορώ να το ξέρω… Η Κυριακή 21 Μαϊου όμως είναι κοντά και το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει. Πρώτος στη ΝΔ είναι ο Στέργιος Γιαννάκης, Πρώτος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κώστας Μπάρκας και πρώτος στο ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Δημητρίου. Κι έτσι θα πάει το πράγμα για τις… 9 μερούλες που απομένουν!

Οργή και αγανάκτηση στους Νεοδημοκράτες της Πρέβεζας, της Φιλιππιάδας και του Καναλακίου…

Το γεγονός ότι επελέγη η Πάργα για να την επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι η Πρέβεζα, η Φιλιππιάδα, αλλά και το Καναλάκι, δημιούργησε έντονες αντιδράσεις και στην Πρέβεζα και στην Φιλιππιάδα και στο Καναλάκι και  ξύπνησε τοπικιστικά αντανακλαστικά. Η βουλευτική έδρα του νομού να μείνει στην έδρα του νομού στην Πρέβεζα, να μη μεταφερθεί αλλού, λένε πολλοί πολίτες της Πρέβεζας από τον χώρο της ΝΔ και όχι μόνο! Οι Πρεβεζάνοι ψηφίζουν για την Πρέβεζα, είπε ο γνήσιος Πιπεριάς…

Μεγάλο ατού του Στέργιου Γιαννάκη, η σχέση του με τον λαό!!!

Προσπάθησαν να μηδενίσουν το έργο του και γίνονται τόσα έργα στο νομό Πρέβεζας, σε όλους τους δήμους, ναι αλλά δεν τα έκανε ο Στέργιος λένε, αλλά τα έκαναν οι άλλοι… Ασφαλώς κανένας βουλευτής δεν διαθέτει τεχνική υπηρεσία ή πολεοδομία, αλλά τα χρήματα από τα υπουργεία για να γίνουν τα έργα, ποιός τα βγάζει βρε.. λεβέντες, αν δεν τα βγάζει ο βουλευτής; Τελικά όλα πέφτουν στο κενό αφού δεν τρέφεται με χλόη. Στην Πρέβεζα, στο Λούρο, στο Ζάλογγο, στη Φιλιππιάδα και στο Θεσπρωτικό, ο Στέργιος Γιαννάκης λαμβάνει δυναμικές στηρίξεις και πρωτιά, ανεβάζει τα ποσοστά του σε Καναλάκι και Πάργα και παίρνει πολύ μεγάλη νίκη!  Είναι μεγάλο ατού του Στέργιου Γιαννάκη η σχέση του με τους πολίτες του νομού Πρέβεζας και είναι πολύ σημαντικό το ότι γνωρίζουν οι πολίτες του νομού Πρέβεζας ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή, να επικοινωνούν με τον Στέργιο. Κι ο Στέργιος είναι πάντα εκεί! Ο νομός Πρέβεζας τον γνωρίζει τον Στέργιο γι’ αυτό και τον στηρίζει, γι’ αυτό και τον ψηφίζει! Τα μηνύματα της μεγάλης νίκης του Στέργιου Γιαννάκη στις εκλογές της Κυριακής 21ης Μαϊου φτάνουν από κάθε γωνιά του νομού Πρέβεζας.

Βούτυρο στο ψωμί του Κώστα Μπάρκα, οι προεκλογικές επιθέσεις που δέχεται…

Εντάξει η ασχετοσύνη στην επικοινωνία, δεν είναι κακό. Απλά κάποιοι γνωρίζουν, κάποιοι καταλαβαίνουν και κάποιοι όχι. Οι επιθέσεις που δέχεται ο Κώστας Μπάρκας, τον κάνουν περισσότερο συμπαθή και ελκυστικό στο εκλογικό σώμα του νομού Πρέβεζας. Τυχαίνει μεγάλη αναγνώρισης ο Κώστας Μπάρκας και το γεγονός ότι το 2019 έσπασε το φράγμα των 5 χιλιάδων ψήφων μόνο τυχαίο δεν είναι, πόσο μάλλον ότι τώρα φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και στο νομό Πρέβεζας, κρατά δυνάμεις!

Αγαπητός σε όλο τον νομό ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δημητρίου…

Είναι ο υποψήφιος του λαού, είναι αγαπητός σε όλο τον νομό Πρέβεζας, είναι φιλότιμος και κάθε φορά σε όλη την επαγγελματική και προσωπική του διαδρομή που του έχει ζητηθεί, βοήθησε και συνεχίζει να βοηθά πολίτες στο νομό Πρέβεζας. Ο Γιώργος Δημητρίου κοσμεί το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας και έχει βαλει πλώρη για την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο του κινήματος. Στον προεκλογικό του αγώνα, ο κόσμος τον αντιμετωπίζει με συμπάθεια και του δείχνει αγάπη, αν αυτά μεταφραστούν και στην κάλπη, τότε ο αριθμός ψήφων που θα συγκεντρώσει ο Γιώργος, θα δημιουργήσει αίσθηση!

Συνάντηση 40 λεπτά με τον Αλέξη Τσίπρα δεν είναι και λίγο πράγμα….

Κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προοδευτική συμμαχία στο νομό Πρέβεζας, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας, είχε συνάντηση για 40 περίπου λεπτά με τον Αλέξη Τσίπρα. Και το γεγονός από μόνο του δεν περνά απαρατήρητο…

 

1η φωτό: Funnystuff.gr

2η φωτό paraktios.gr

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα