Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:43

Εκλογές: Κανείς δεν μπορεί να εξαγοράσει τις συνειδήσεις των Πρεβεζάνων-Τα ταξίματα δεν πείθουν…

502 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/05/2023, 1:01 μμ | 0 σχόλια

 

Στο 2023 είμαστε και αλήθεια υπάρχει σώφρων άνθρωπος που να πιστεύει ότι θα έρθει ο πολιτικάντης παλαιάς κοπής και θα του υποσχεθεί ότι θα του διορίσει τη γυναίκα στο… Δημόσιο και κάτι τέτοιο είναι εφικτό;

Υπάρχει ο νόμος Πεπονή, το ΑΣΕΠ, Φίλες και φίλοι, μη σας παραμυθιάζουν με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα!

Δεν γίνονται διορισμοί στο δημόσιο όπως μια φορά κι έναν καιρό, έχουν αλλάξει τα πράγματα! Όποιος σας υποσχεθεί διορισμό, είναι Μέγας Ψεύτης!

Σε ότι αφορά τους πολίτες της Πρέβεζας, οι Πρεβεζάνοι είναι περήφανοι άνθρωποι δεν δέχονται από κανέναν να υποτιμά τη νοημοσύνη τους με απώτερο σκοπό να υφαρπάξει την ψήφο τους, κανείς δεν μπορεί να εξαγοράσει τις συνειδήσεις των Πρεβεζάνων!

Μπορεί όπως λέγανε παλιά “Το τάξιμο να μη χαλάει”, δεν πείθουν όμως τα ταξίματα σε προεκλογικές περιόδους, έχει ξυπνήσει ο κοσμάκης δεν τρέφεται με κουτόχορτο, δεν είναι πρόβατα που άγονται και φέρονται οι πολίτες ανάλογα με τις υποσχέσεις και τα ταξίματα .

Να έχετε το νου σας, αν τύχει κάποιος αυτή την προεκλογική περίοδο και σας τάξει διορισμούς και σας πει μια σειρά από χαριτωμενιές, στείλτε τον εκεί που πρέπει…

Ο… Εξάδελφος του Τομεάρχη

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα