Παρασκευή, 19/04/2024 | 21:30

Δήλωση Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη για την απώλεια του Γ. Χριστοβασίλη

560 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/05/2023, 1:15 μμ | 0 σχόλια

Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη ο οποίος ανήκει στη γενιά εκείνη των Ηπειρωτών που καίτοι από μικροί ξενιτεύτηκαν ποτέ δεν έκοψαν τις ρίζες τους με την ιδιαίτερη πατρίδα τους και  γενικά με την Ήπειρο. 

 Η δραστηριοποίησή του στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αναλαμβάνοντας σε δύσκολη περίοδο τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, είχε και έχει ένα   ευρύτερο συμβολισμό, που εστιάζεται στην ενεργή συμμετοχή των απόδημων Ηπειρωτών στο κοινωνικό, οικονομικό και αθλητικό γίγνεσθαι της Ηπείρου. 

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης- εκτός από επιχειρηματίας- θα μείνει στην ιστορία ως μακροβιότερος και πλέον επιτυχημένος Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, που χάρισε μεγάλες χαρές στους φιλάθλους και γενικά στην τοπική κοινωνία. 

Ευτύχησε να δει την ομάδα να αγωνίζεται στην Ευρώπη, αλλά και να φύγει από τη ζωή λίγες ώρες μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου,  παραδίνοντάς την στους φυσικούς του διαδόχους, για να συνεχίσουν το δρόμο που αυτός ακολούθησε στα χρόνια που ήταν επικεφαλής της. 

Θα τον θυμόμαστε πάντα για τις καλές και όμορφες στιγμές που χάρισε στον κόσμο και εύχομαι  να  είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

 Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Αιωνία η μνήμη του.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα